U prostorijama Hrvatske Lutrije potpisan je još jedan partnerski ugovor, odnosno, novi vid suradnje Privredne banke Zagreb i Hrvatske Lutrije.

Ugovor o obavljanju poslova platnog prometa potpisali su predsjednik Uprave HL, Danijel Ferić i član Uprave Privredne banke Zagreb, Dinko Lucić. Tako će u skorije vrijeme na prodajnim mjestima Hrvatske Lutrije, igračima i svim ostalim građanima, biti omogućeno plaćanje računa javnih usluga.

Usluga plaćanja računa u gotovini obavljat će se na 200 prodajnih mjesta i to za račune odnosno naloge koji su tiskani na standardnom obrascu s otisnutim 2D bar kodom. Prodajna mjesta Hrvatske Lutrije na kojima će biti omogućena usluga plaćanja ispunjavaju sve tehničke i sigurnosne uvjete za obavljanje ove djelatnosti, a igrači će tako uz odigravanje svojih omiljenih igara, istovremeno moći platiti račune javnih usluga.

“Privredna banka Zagreb je naš poslovni partner već dugi niz godina i uvjereni smo da je ova nova usluga koju omogućujemo našim igračima i svim građanima, nastavak uspješne dugogodišnje suradnje”, izjavio je prilikom potpisivanja ugovora predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije, Danijel Ferić.

“Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo ovako važnu platno prometnu uslugu plaćanja računa s 2D bar kodom proširiti i na prodajna mjesta našeg cijenjenog partnera, Hrvatske Lutrije te je tako učiniti još dostupnijom postojećim i budućim korisnicima”, naglasio je prilikom potpisivanja ugovora Dinko Lucić, član Uprave Privredne banke Zagreb.

Komentiraj