Ultra Europe, Julien Duval

Hrvatima festival ULTRA Europe posebno prirastao srcu

Da je Hrvatima festival ULTRA Europe posebno prirastao srcu govori i podatak da se već mjesecima nalaze na visokom petom mjestu po broju prodanih ulaznica, odmah nakon Španjolaca, Britanaca, Australaca i Poljaka. Domaćim organizatorima iznimno je važna podrška i povjerenje hrvatskih fanova koja je iz godine u godinu sve veća, a regionalne ulaznice su samo jedna od iznenađenja koja se spremaju u danima do početka festivala.

Za domaće posjetitelje koji se spremaju za trodnevni glazbeni splitski spektakl od 6. do 8. srpnja 2018. godine, sutra točno u 12 sati će biti pušten ograničen broj trodnevnih festivalskih ulaznica.

Najskuplji i najveći lineup do sad, produkcija koja će nadmašiti prethodna izdanja i još veći broj posjetitelja – festival ULTRA Europe 2018 sprema se oboriti nove rekorde i podići ljestvicu još više.

Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Axwell /\ Ingrosso, Carl Cox, David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz, Galantis, Hardwell, Marco Carola, Marshmello, Steve Angello i The Chainsmokers prva su ovogodišnja najavljena imena koja stižu na splitski Poljud.

Više informacija o festivalskom eventu pogledajte na: ultraeurope.com

DESTINATION ULTRA 2018

05. srpnja – RESISTANCE Opening Party / Giraffe Palm Beach House, Split
06.-08. srpnja – ULTRA Europe / stadion Poljud, Split
09. srpnja – Brač Regatta / 585 Club, Zlatni rat, Bol, Brač
10. srpnja – ULTRA Beach Hvar / Amfora Hvar Grand Beach Resort, Hvar
10. srpnja – RESISTANCE after party/ klub Carpe Diem Beach, Hvar
11. srpnja – RESISTANCE Vis / Fort George, Vis

FOTO: Julien Duval

Komentiraj