Hrgović uvjetno osuđen zbog uvreda

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović u četvrtak je uvjetno osuđen na plaćanje 15 tisuća kuna ako u idućih godinu dana počini novo kazneno djelo. Jutarnji piše da je osuđen zato što je SMS porukama vrijeđao poduzetnika Domagoja Krznarića.

“Smatram se krivim. Priznajem to što mi se stavlja na teret. Žao mi je i ispričavam se Domagoju Krznariću.”, priznao je Hrgović pred Općinskim kaznenim sudom u Zagrebu. Olakotna je okolnost za Hrgovića što dosad nije osuđivan.

Hrgović je Krznariću 31. siječnja prošle godine poslao poruku: “Konju jedan retardirani, mrtvu ti majku j*bem s onim vrećama. Čut ćeš me zapamti to.”

Hrgović je i dan kasnije na WhatsAppu poslao Krznariću sljedeće poruke:

“Idiote, slušaj me. Naručio sam kožne vreće, a donio si mi ono plastične. Rekao sam ti da ne stavljaš Pride, stavio si Pride… Koja ti je pi*ka materina. Jesi li ti retardiran čovjek… i šta zoveš ljude tamo da ti vrate novce, da ti vrate vreće da im vratiš novce.

Ne maltretiraj ljude, ostavi vreće, dobio si novce, a ja ću s tim vrećama raditi što hoću s njima, i ne zovi više ljude tamo, ne maltretiraj ih. Ja ću naručiti nove vreće s interneta o svom trošku, a ti si dobio novce i j*bi se. Ne zovi ljude tamo da ti ih storniraju je li ti jasno, dobio si novce i ja imam vreće i zapalit ću ih, i j*bi se više… i ne želim te više čuti ni vidjeti jer si poremećen čovjek.”

Komentiraj