Hrebak Raspudiću: “Zamisli da ja tebe nazovem ‘gospodin Produktivni'”

Predsjednik HSLS-a i gradonačelnik Bjelovara u četvrtak je na Facebooku prozvao nezavisnog kandidata na listi Mosta Ninu Raspudića, koji ga je jučer nazvao ‘Gospodinom Transparentnim’.

“Zamisli da ja tebe nazovem “gospodin Produktivni” i pitam zašto su te porezni obveznici plaćali da napišeš svega tri znanstvena rada u 10 godina, dok većina tvojih kolega ima 20, 30 i više radova. Nadam se da ćeš u politici biti uspješniji nego u znanosti”, piše, između ostalog, Hrebak.

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Dragi Nino,

danas dolaziš u Bjelovar i puštaš ovu reklamu. Mnogi su dolazili u Bjelovar i nabacivali se blatom. Imao sam drugačije, dobro mišljenje o tebi, ali niti ti nisi odolio zovu da baciš blata po Bjelovaru i svemu onom što smo gradili sa svojim sugrađanima zadnjih godina.

Zamisli da ja tebe nazovem “gospodin Produktivni” i pitam zašto su te porezni obveznici plaćali da napišeš svega tri znanstvena rada u 10 godina, dok većina tvojih kolega ima 20, 30 i više radova. Nadam se da ćeš u politici biti uspješniji nego u znanosti.

Ali, kad ovo prođe, ponovno možemo popiti kavu da te upoznam kako naš Bjelovar napreduje i zašto želim da i Hrvatska postane transparentna zemlja. Pripisujem tvoje uvrede uzavreloj kampanji i pokušaju da ipak prođeš izborni prag, da svi tvoji glasovi ne propadnu.

U svakom slučaju, dobrodošao u Bjelovar, grad ispunjenih obećanja u kojem svojim građanima isporučujemo ono što smo im i obećali!

I da, vidimo se na kavi ponovno za 4 godine. Svi vi dođete u Bjelovar svakih par godina, prodate nam maglu i nikada se više ne vratite”, napisao je Hrebak.

Dragi Nino,danas dolaziš u Bjelovar i puštaš ovu reklamu. Mnogi su dolazili u Bjelovar i nabacivali se blatom. Imao…

Posted by Dario Hrebak on Wednesday, July 1, 2020

Komentiraj