HPB KARTICE: Za svakodnevna plaćanja i ugodnija putovanja

Kao jednostavan i siguran proizvod kartice su općeprihvaćene na fizičkim prodajnim mjestima i internetu, smanjuju potrebu za gotovinom te su izvrstan izbor na putovanjima i odmoru

Kartice su jedan od najvažnijih bankarskih proizvoda, jednostavan i pogodan za svakodnevne financijske potrebe i transakcije. Sigurna i brza plaćanja na prodajnim mjestima uključujući rastuću kupnju putem Interneta te pristup gotovini na bankomatima od 0 – 24 učinili su bankovne kartice nezamjenjivim i najpoželjnijim novčanikom.

Zahvaljujući karticama smanjuje se potreba za gotovinom te su posebno praktične na putovanjima i odmoru kao izvrstan primjer kako bankovni proizvodi povećavaju kvalitetu života čineći ga lakšim i ugodnijim.

U bogatom kartičnom portfelju HPB-a su kartice koje koriste najsuvremeniju Chip&PIN tehnologiju, osiguravaju jednostavan pristup novcu i plaćanja u zemlji i inozemstvu, upravljanje troškovima uz odabir načina otplate kao i pogodnosti na prodajnim mjestima.

HPB svojim klijentima nudi različite vrste kreditnih, prepaid i debitnih kartica te u sklopu poslovne suradnje s Visa Europe privodi kraju zamjenu cjelokupnog portfelja kartica Visa brandom, besplatno za sve korisnike.

Time su omogućene brojne inovativne pogodnosti kao što su napredni sustav beskontaktnog plaćanja poput veće prihvaćenosti na internetskim i fizičkim prodajnim mjestima ili mogućnosti plaćanja putem PayPala. Sve kartice imaju standard sigurnosti internetskog plaćanja 3D Visa secure i poboljšanu biometrijsku metodu autentifikacije.

Klijentima je omogućena odgoda ili otplata na rate putem Kartice s odgodom plaćanja – Charge i Zlatne kartice (uz besplatnu pogodnost osiguranja od nezgode i većih limita potrošnje), Kreditne revolving kartice i Kartice na rate. Klijenti biraju željeni postotak otplate 5%, 10% ili 20% ukupnog troška po revolving kreditu, plaćanja na 3, 6 ili 12 rata po Kartici na rate te datum podmirenja troškova po Kartici s odgodom plaćanja i Kreditnoj revolving kartici i to 5., 15. ili 25. u mjesecu.

HPB u ponudi ima VISA prepaid karticu s nadoplatom, VISA prepaid karticu za mlade – IDEEEŠ! te Visa Prepaid Business karticu. Prepaid kartice s nadoplatom često se koriste za plaćanja putem Interneta jer omogućavaju potpunu kontrolu troškova.

Kao izdavatelj Hrvatske turističke kartice – CRO Visa kartice, HPB sudjeluje u projektu koji predstavlja jednu od Vladinih mjera poticanja potrošnje u ugostiteljstvu i turizmu Hrvatske, a poslodavcima omogućava da, kroz poreznu olakšicu do 2.500 kuna nagrade svoje djelatnike karticom za plaćanje troškova odmora.

HPB prilagođava kartice tržištu i klijentima te za sljedeću godinu priprema novosti za mobilna plaćanja i dodatne pogodnosti plaćanja putem digitalnih kanala odabirom modela otplate.

S uvođenjem eura 1. siječnja 2023. doći će do konverzije kuna u eure, a postojeće kartice neće se mijenjati. Sve o karticama HPB-a i pogodnostima potražite na www.hpb.hr

 

više od 700.000 HPB kartica

više od 600 HPB bankomata

sigurnost internetskog plaćanja uz 3D Visa secure

najsuvremenija Chip&PIN tehnologija

pristup novcu i plaćanja u zemlji i inozemstvu

plaćanja uz odgodu i na rate

Komentiraj