HP Inc.

HP INC. Poznata tvrtka u svoju liniju uređaja za mobilnost uvodi napredno 2u1 računalo

Na nedavno održanom sajmu Mobile World Congress 2017 tvrtka HP Inc. predstavila je novo dinamično 2 u 1 računalo za komercijalnu upotrebu s nizom inovativnih dodataka koji korisnicima omogućuju rad gdje god i kada god to žele, kao i povezane prijenosne uređaje koji su zabavni, funkcionalni, napredni i sigurni.

Novi HP Pro x2 612 G2 dizajniran je za suvremene profesionalce koji žele elegantan uređaj, jednostavan za upotrebu. Isto tako, za one koji trebaju visokoučinkovite aplikacije koje automatiziraju rad na terenu te istovremeno pružaju sigurnost za poslovne korisnike i funkcionalnost u okviru zahtjeva informacijske tehnologije, poput djelatnosti javne uprave, zdravstva i maloprodaje.

“Danas više od 60% predstavnika milenijske generacije radi na više lokacija, a do 2020. oni će predstavljati većinu radne snage. Oni žele uzbudljive mobilne uređaje koji odgovaraju njihovom stilu rada u pokretu, a ti uređaji moraju biti jednostavni za upotrebu, funkcionalni i sigurni. Jedino HP kombinira te sjajne elemente mobilne tehnologije s ugrađenom zaštitom i mogućnostima rada u različitim djelatnostima, po nižoj ukupnoj cijeni vlasništva”, rekao je Benoit Bonnafy, potpredsjednik, Business Personal Systems EMEA, HP Inc.

Pro x2 svestran je odvojivi prijenosni uređaj u dva dijela koji pruža višenamjenski pristup za komercijalnu upotrebu, uključujući način rada za prezentacije, način rada digitalnog rukopisa za pisanje bilješki, način rada za tablete za prikupljanje podataka i način rada za prijenosna računala. Uređaj se može konfigurirati s najnovijim Intel® procesorima 7 generacije s pouzdanim performansama koje zadovoljavaju različite potrebe krajnjih korisnika.

Ciljevi dizajna za Pro x2 temelje se na mobilnoj učinkovitosti, što uključuje WLAN i, izborno, WWAN te bateriju s brzim punjenjem koja omogućuje do 11 sati rada.

Uređaj ima magnetski pričvršćenu tipkovnicu Collaboration Keyboard s posebnim tipkama za izravno vođenje konferencijskih poziva i konferencijskih videopoziva.

Olovka za pisanje i vođenje bilješki, HP Active Wacom Pen with App Launch, u kombinaciji s rasklopnim stalkom u rasponu od 165° omogućuje jednostavan prikaz i dijeljenje. Pro x2 uključuje USB-C™ priključak za brzo punjenje i brzi prijenos podataka te USB-A za pristup standardnim perifernim uređajima koji su još uvijek u upotrebi.

Sigurnost, funkcionalnost i upravljanje životnim ciklusom tehnologije, kao glavni zahtjevi informacijske tehnologije, bili su ključna područja kojima se tvrtka posvetila pri izradi uređaja Pro x2. Uređaj je u cijelosti izrađen za siguran radni okoliš, a uključuje ugrađeni čitač pametnih kartica, SSD pogon koji se može ukloniti i paket HP Client Security 3. generacije, kao i dodatnu opciju čitača otisaka prstiju i tehnologije Near Field Communications (NFC).

Riješenja za upravljanje životnim ciklusom tehnologije uključuju stražnji pokrov koji se može ukloniti i funkcionalnost zaslona za poslovne korisnike, stalak i ostale ključne komponente, kao i stalnu komercijalnu podršku.

Pro x2 dizajniran je za životni vijek od 3 do 5 godina u tradicionalnom poslovnom okruženju te je prošao ispitivanja prema standardu MIL-STD na kapanje, prašinu, vlagu, promjene temperature i udarcevi.

HP-ovi uređaji x2 i x3 dizajnirani su kako bi bili što svestraniji te imaju velik izbor dodataka koji mobilnim profesionalcima omogućuju da budu produktivni i ostanu povezani, bilo da se nalaze u uredu ili su u pokretu.

Novi dodaci predstavljeni na sajmu Mobile World Congress uključuju sljedeće:

HP Elite x3 Mobile Scanning Solution

Na temelju inovacije uređaja Elite x3 predstavljenog prošle godine na sajmu Mobile World Congress, ovo rješenje ne nadopunjuje prednosti platforme x3 samo za mobilne profesionalce, već i za radnike u zdravstvu, na terenu i u maloprodaji. Integrirani čitač crtičnog koda može poslužiti za usputnu provjeru cijena, pristup podacima o inventaru ili upravljanje odnosima s klijentima, a zatim za jednostavno prebacivanje u pozadinski ured pomoću mogućnosti spajanja na zaslon, miša i tipkovnicu za potpuni doživljaj osobnog računala.

5- HP Elite x3 Mobile Retail Solution

6- HP Elite x3 Mobile Scanning Solution

Čvrsta futrola za HP Pro x2 612 G2

Pravi izbor za korisnike koji rade u ekstremnim uvjetima, ova futrola ima remen za ruku koji se okreće za 360°, naramenicu, držač olovke, dodatne priključke te je kompatibilna s tipkovnicom za Pro x2.

1- HP Pro x2 612 G2 Rugged Case -Left Standalone

1- HP Pro x2 612 G2 Rugged Case w Device

HP Elite USB-C™ Dock

Pretvorite svoj uređaj u radnu površinu i spojite se na više zaslona i uređaja tijekom punjenja pomoću ove stanice za spajanje za poslovne IT sustave koja je kompatibilna s uređajima kao što su Pro x2, HP Elite x2 1012 G1 i HP Elite x3 koji imaju višenamjenski priključak USB Type-C™, kao i s uređajima koji podržavaju Thunderbolt™.

2- HP Elite USB-C Dock

HP USB-C™ Travel Hub

Osmišljeno za mobilne profesionalce koji trebaju pristup dodatnim ulazima za periferne uređaje dok su u pokretu, ovo rješenje omogućuje ‘pass-through’ spajanje za zaslone i USB uređaje, kao i punjenje uređaja Pro x2, Elite x2 ili Elite x3 dok se uređaj koristi – sve to pomoću jednog USB-C™ kabela.

3- HP USB-C Travel Hub

HP Retail Case 12

Predstavljeno na sajmu NRF, ovo riješenje u kombinaciji s uređajem Pro x2 predstavlja prijenosno riješenje za prodajne suradnike koji se bave prodajom i mobilnim transakcijama u maloprodaji.

4- HP MX12 Retail System 2

4- HP MX12 Retail System

Komentiraj