www.howfestival.com

HOW FESTIVAL Prva festivalska konferencija na temu hotelskih operacija

HOW Festival (Hotel Operations Weekend) prva je konferencija na temu hotelskih operacija koji se održava 28. i 29.09. u Falkensteiner Hotelu Iadera u Petrčanima pokraj Grada Zadara.

Na Festivalu će se razgovarati o globalnim trendovima u hotelskim operacijama te modelima optimizacije poslovanja, unapređenju komunikacije i prodaje prema klijentima. HOW Festival okuplja više od 400 sudionika, većinom direktore hotela, voditelje operacija i hotelskih odjela u većim hotelskim tvrtkama i direktore hotela u individualnim objektima. Teme razgovora će biti i svakodnevno hotelsko poslovanje, rješenja koje unapređuju i moderniziraju te globalni trendovi koji privlače nove generacije turista.

Program je segmentiran na prvi dan u kojem su panel diskusije i predavanja za sve sudionike, dok su drugi dan organizirane paralelne radionice podijeljene na hotelske odjele poput:

Domaćinstvo:
– Outsourcing hotelske praonice – isplati li se?
– Organizacija domaćinstva – kako smanjiti trošak, a u isto vrijeme povećati efikasnost osoblja

Recepcija:
– “Seeking an authentic experience“– kako recepcija može turistima približiti lokalni način života i doživljaj?
– Kako se tehnologija implementira u recepciju?

Hrana i piće:
– Kako povećati iskoristivost i smanjiti trošak hrane?
– Kako hotelski barovi mogu biti profitabilni?

Prodaja i marketing:
– Digitalne mreže i web sadržaj – koliko je važan?… i druge teme

Tehnologija:
– Kako odabrati pravu tehnologiju ?… i druge teme

Neki od preko 50 potvrđenih regionalnih i međunarodnih stručnjaka HOW Festivala 2017 su: Dalibor Šumiga, stručnjak je za bihevioralni i gerila marketing, potrošačku psihologiju te Google ambasador, Frank Reul, generalni direktor za područje Rumunjske, Bugarske i Makedonije AccorHotels / Orbis, Jacques L. Morand, potpredsjednik za jugoistočnu Europu, Hyatt International Hotels and Resorts, Piet Boogert, generalni direktor Lloyd Hotel & Cultural Embassy, Josipa Jutt Ferlan, direktorica DoubleTree by Hilton Zagreb, Marko Lukičić, član uprave Jadranka d.d., Martin Gahn, direktor Top Gahn Quality Coaching i mnogi drugi.

Osim edukativnog dijela, cilj Festivala je umrežavanje i zabava sudionika te upravo iz tog razloga prvu večer organiziramo party uz DJ-a tokom večernjih i noćnih sati.

Kompletan program kao i sve informacije o konfrenciji  možete vidjeti na www.howfestival.com.

Komentiraj