Promo

Hoteli Pula i Holiday bilježe značajan broj noćenja u predsezoni

Hotel Pula iz Pule i zagrebački Hotel Holiday, nakon što su nedavno uspjeli izbjeći gašenje poslovanja kao posljedicu stečaja u kojem su se neko vrijeme nalazili, trenutnim poslovnim rezultatima bilježe rast od čak 34% u odnosu na iste periode tijekom 2014. i 2015. godine.

Aktualni poslovni pokazatelji prikazuju sjajne prodajne rezultate koji ukazuju na svijetlu budućnost koja je pred ova dva hotelska kompleksa u vlasništvu tvrtke Sunčana staza d.o.o.

Zabilježen je rast od 34 posto u odnosu na iste periode tijekom protekle dvije godine, a posebno veseli činjenica kako se rast ostvaruje na razini individualnih dolazaka, u prvom redu sa zapadno europskih tržišta, ali i zemalja poput Rusije i J. Koreje. Tek nešto manji odmak u profilu gostiju bilježi hotel Holiday koji je ostvario 38% ukupnih noćenja i to od strane poslovnih korisnika.

Podsjetimo oba hotela su proteklih godina zapali u financijske probleme i pokrenuti su stečajni procesi, ulaskom svježeg kapitala već je podmiren dio dugovanja, čime je izbjegnut najgori mogući scenarij za preko stotinu zaposlenika.

Povodom stabiliziranja poslovanja i realizacije promjene vlasničke strukture, ali i ostvarenja odličnih poslovnih rezultata te sjajnih najava za nadolazeću sezonu, jučer je u Puli svečano otvoren novi bazenski kompleks hotela Pula. Na svečanom domjenku prisustvovao je iznimno velik broj uzvanika iz društvenog i političkog života. Od visokih uzvanika otvorenju su prisustvovali bivši predsjednik Ivo Josipović, predsjednica istarske gospodarske komore Jasna Jaklin Majeti i mnogi drugi.

Ivo Josipović na otvorenju novog bazenskog kompleksa hotela Pula
Ivo Josipović na otvorenju novog bazenskog kompleksa hotela Pula

Komentiraj