SOTHEBY'S INTERNATIONAL REALTY I PIXSELL

EKSKLUZIVNI VIDEO: Pogledajte raskošne nekretnine koje želi prodati Horvatinčić

NACIONAL OTKRIVA KAKO IZGLEDA privatna raskoš koju uoči nastavka suđenja zbog izazivanja pomorske nesreće u kojoj su život izgubile dvije osobe, pokušava prodati kontroverzni poduzetnik

Na internetskim stranicama najveće svjetske aukcijske kuće Sotheby’s ovih su se dana pojavila dva oglasa: za prodaju građevinskog kompleksa u Samoborskom gorju i luksuznog stana u strogom centru Zagreba.

Nacional ekskluzivno objavljuje fotografije koje prikazuju raskoš i luksuz u kojemu živi poduzetnik Tomislav Horvatinčić (69) koji se, sudeći po objavama na stranici Sotheby’s International Realty, odlučio prodati i penthouse na vrhu trgovačkog stambenog centra Cvjetni, a i velebno imanje iznad Samobora.

POČETKOM GODINE CENTAR CVJETNI, Horvatinčićev projekt u samom centru Zagreba, kupila je austrijska nekretninska grupacija Supernova. Upućeni poslovni izvori otkrili su za Nacional da je Supernova za taj projekt platila približno 40 milijuna eura, dok je ostatak otpisala austrijska državna agencija HETA. Podaci o poslovanju za 2015. pokazuju da je HOTO grupa krajem te godine imala 666,2 milijuna kuna kratkoročnog te 5,8 milijuna kuna dugoročnog duga. Uglavnom, Austrijanci osim kupoprodaje kompleksa Cvjetni žele ulagati i u prenamjenu HOTO centra u Svetoj Nedelji u medicinsko-poslovni centar.

Više pročitajte u novom broju Nacionala…

Komentiraj

Source:Senad Pašić