HORVAT: “Miroslav Škoro nije kandidat HDZ-a”

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat u ponedjeljak je, komentirajući izjavu Andreja Plenkovića, koji je rekao da je glas za Miroslava Škoru glas za Zorana Milanovića i SDP, kazao da Miroslav Škoro nije kandidat HDZ-a.

“Gledajući napise proteklih nekoliko dana i nespretne izjave Miroslava Škore, ja sam isto mišljenja da svi oni koji u ovom trenutku misle ili razmišljaju isto kao i Miroslav Škoro, svi oni koji danas Škori daju potporu, a krijući se iza kontingenta ili pozivajući glasove HDZ-a u velikome griješe”, kazao je Horvat.

Dodao je da Škoro u ovom trenutku nije kandiadt HDZ-a. “Njega u ovom trenutku podržava netko s kim je HDZ pokušao suradnju, ali jednostavno zajedničkog jezika nije bilo. I svi oni koji različitim filozofijama Škoru prizivaju kao svog kandidata, neka im to tako i bude. HDZ na svim je svojim tijelima vrlo jasno jednoglasno odabralo Kolindu Grabar-Kitarović za svoju kandidatkinju za predsjednicu, i mi smo u HDZ-u sigurni da će i u sljedećih pet godina žena voditi Hrvatsku”, poručio je ministar gospodarstva.

Komentiraj