Patrik Macek/PIXSELL

HORVAT "Međimurski HDZ kandidira Sunčanu Glavak za EU izbore"

Predsjednik međimurskog HDZ-a i ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat u srijedu je u Čakovcu kazao kako su su sva stranačka tijela županijske organizacije HDZ-a jednoglasno podržala kandidaturu Sunčane Glavak za uvrštavanje na stranačku listu za predstojeće europarlamentarne izbore, piše Emeđimurje.
“Smatram da je Glavak respektabilna kandidatkinja i zaslužuje mjesto na listi”, poručio je Horvat. Upitan tko bi je zamijenio u Saboru u slučaju da ode u Bruxelles rekao je da su potencijalni kandidati Nikolina Babić i Dražen Srpak te da bi se, u slučaju takvog raspleta, lako dogovorili o zamjeni.
Na sastanku sa stranačkim kolegama bio je i predsjednik Sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković. “HDZ se vrlo ozbiljno priprema i u završnoj smo fazi pretkampanje, a vrlo skoro predat ćemo našu listu i predstaviti program za izbore. Očekujem da ćemo postići izvrstan rezultat, pobjednički rezultat, a vjerujem da će i Međimurska županija dati značajan doprinos u sveukupnoj pobjedi HDZ-a”, rekao je Jandroković u Čakovcu.
Na pitanje kakvi su izgledi da međimurski HDZ bude zastupljen na stranačkoj listi za EU izbore Jandroković je neodređeno odgovorio kako su sve organizacije HDZ-a središnjici predložile svoje kandidate.

Komentiraj