Honda se priprema za novu sezonu Britanskog superbike prvenstva

Screenshot YouTube

Hondina momčad se priprema za predstojeću sezonu Britanskog superbike prvenstva (Bennetts British Superbike Championship). Na društvenim mrežama je objavljen novi raspored utrka na najpoznatijim stazama u Velikoj Britaniji. Atraktivno natjecanje će početi u svibnju utrkom u Oulton Parku.

Zanimljivost je i da se momčadi priključio Ryo Mizuno. Mladi japanski sportaš je uključen u program Honda Superbike Challenge, koji ima cilj promovirati karijere vozača u raznim motociklističkim superbike natjecanjima.

Honda Racing je prošle sezone osvojila četvrto mjesto i šestu poziciju u ukupnom poretku prvenstva. Tom Neave je osvojio drugo mjesto u kategoriji i prvenstvu Superstock 1000 te će ponovo pokazati svoju vještinu i strast prema utrkama. Hondini vozači su u zadnjem izdanju britanskog prvenstva više puta uspinjali na postolje, prikupljali su bodove, no i njihovi konkurenti bili su uspješni.   Sigurnost i pribranost u ključnim trenucima te lukav pristup u nastupima, koji odlikuje Hondine vozače, vjeruju, ponovno će im donijeti dobre rezultate.

It’s the first day of a new month, which means we are one step closer to the start of the Bennetts British Superbike Championship! 🥳 117 days ⏳

#MondayMotivation

#HondaRacing #BSBReload

Objavljuje Honda Racing UKPonedjeljak, 1. veljače 2021.

Komentiraj