‘Honda e’ upješno položila neobičan test

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

‘Honda e’ je uspješno položila neobično testiranje prostranosti unutrašnjosti automobila.

Mali i praktičan gradski automobil je ispunjen praznim kutijama u koje se inače pakiraju banane kako bi se isporučile supermarketima,  voćarnicama ili stigle na tržnice. Voditelj testa je uspio u unutrašnjost električnog automobila staviti 14 kutija za banane tako da je preklopio stražnja sjedala.

Kutije su uredno i bez gužvanja poslagane, dok su zadnje dvije bez problema stavljene iza vozačevog i suvozačevog sjedala. Čini se kako i putnici imaju komforan prostor za noge tijekom putovanja.

Prednja sjedala su ostala u uspravnom položaju što otkriva da moderan subcompact model ima itekako velike mogućnosti prtljažnika i prijevoza lakšeg tereta, kao što su kovčezi, putne torbe,  sportska oprema.

Prošlogodišnji Salon automobila u Frakfurtu je otkrio konačnu verziju električnog vozila nove generacije. Osim mnogih suvremenih specifikacija, tehnički nadograđenog kokpita i snažnog električnog pogona, model karakterizira velika okretnost i mali radijus okretanja od 4.3 metra što je posebno važno za gradske automobile.

Komentiraj