HOLY “Predsjednica se previše pouzdaje u svoj pozitivan rejting”

HINA/ Daniel KASAP

Komunikacijska stručnjakinja Mirela Holy u utorak je u ‘Novom danu’ N1 televizije komentirala aktualne događaje u zemlji.

O situaciji u Agrokoru kaže da je još uvijeik otvoren jako velik broj pitanja. “Privremeno vjerovničko vijeće imamo i dalje što je u suprotnosti sa Zakonom, manipulira se nadležnošću Trgovačkog suda. Nisu svi zadovoljni procesom, ne bih rekla da se radi o okončanju krize”, rekla je i dodala da se boji da će na kraju teret snositi porezni obveznici. Smatra i da ovo definitivno nije kraj te da će tu još biti dugih nastavaka cijele priče.

HINA/ Daniel KASAP

USKOK je u ponedjeljak odbacio prijave protiv premijera Andreja Plenkovića, bivše potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva Martine Dalić, bivšeg Vladinog izvanrednog povjerenika u Agrokoru Ante Ramljaka te ministra financija Zdravka Marića u aferi Hotmail. Holy kaže kako će nakon ovakve odluke DORH-a još više ljudi potražiti život izvan Hrvatske.

Holy poručuje kako je demografska situacija jako zabrinjavajuća jer odlazi radno sposobno stanovništo. “Skupo školujemo ljude da bi na kraju otišli iz Hrvatske”, rekla je.

Komentirala je i članak u novom broju Nacionala, o Damiru Krstičeviću kao mogućem HDZ-ovom kandidatu na predsjedničkim izborima. “To ćemo tek vidjeti. Mislim da se ona previše pouzdaje u svoj pozitivan rejting. Vidjeli smo kako to završava i smatram da bi trebala biti svjesna da je to zbog njezine pozicije, a ne zasluga”, rekla je. Dodala je da nas ne bi trebalo iznenaditi da HDZ kandidira nekog drugog, iako je to rizično.

EKSKLUZIVNO Krstičević kao alternativa za Kolindu Grabar-Kitarović

SDP, kaže, može spasiti samo čudo. “Oni su stranka u slobodnom padu. Ne vidim pozitivan ishod bez velikih promjena”, rekla je. Upitana je li moguća smjena predsjednika stranke Davora Bernardića, Holy kaže kako je SDP ideološki izgubljena stranka.

HINA/ Denis CERIĆ

Komentiraj