HOLY O MILANOVIĆEVOM INTERVJUU “Imao je veliku potrebu dati opravdanje sebe jer je ova situacija definitivno neugodna za njega”

Davor Visnjic/PIXSELL

Komunikacijska stručnjakinja i bivša SDP-ovka Mirela Holy sinoć je u Dnevniku N1 televizije komentirala intervju Zorana Milanovića u ‘Točki na tjedan’. Holy smatra kako je Milanović imao potrebu dati opsežan intervju i da se, između ostalog, ogradi od afere Dnevnice.

“Moj dojam je da je Zoran Milanović imao veliku potrebu dati opravdanje sebe jer je ova situacija definitivno neugodna za njega. On to isto ne može zanemariti”, rekla je Holy dodajući kako policija u aferi pokušava pronaći još osoba, a logika kaže da bi ta osoba mogao biti Zora Milamović.

Holy vjeruje da je Milanović morao primjetiti da novac nestaje godinama, te da se situacija trebala primjetiti ranije. “Odgovoran je jer je šlampavo radio svoj posao – i premijer i Saucha”, smatra Holy dodajući da se novac za putne troškove ne dijeli samo tako. “Dobijete unaprijed neke novce, kada se vratite s puta morate podnijeti izvješte, donijeti kartu, račun za hotel… Nije da se to može tek tako dijeliti novce. Prije nego što idete, morate potpisati neke papire”, objasnila je.

Vjeruje kako si Milanović otvara mogućnost da bude kandidat na europarlamentarnim izborima ili predsjedničkim izborima. “Osim toga, ostavio si je vrata otvorena i za povratak u Sabor”, zaključila je.

Komentiraj