HOLY “Ako su izbori iduće godine, to znači da je Vlada shvatila da će izgubiti”

Patrik Macek/PIXSELL

[quote_box_center]

  • “Ako se Vlada odlučila da idemo na izbore u siječnju ili veljači to je znak da su shvatili da će izgubiti izbore, pa onda koriste mandat do ustavnog roka”, izjavila je Holy u Zadru, gdje je otvorila ured ORaHova europarlamentarca Davora Škrleca

[/quote_box_center]

Predsjednica ORaH-a, Mirela Holy ocijenila je danas kako nagađanja da će Vlada parlamentarne izbore raspisati u siječnju ili veljači iduće godine, dakle na kraju ustavnog roka, samo svjedoče kako su u Vladi shvatili da će izgubiti izbore.

“Ako se Vlada odlučila da idemo na izbore u siječnju ili veljači to je znak da su shvatili da će izgubiti izbore, pa onda koriste mandat do ustavnog roka”, izjavila je Holy u Zadru, gdje je otvorila ured ORaHova europarlamentarca Davora Škrleca.

“Pretpostavljam da misle da će na taj način ‘coprati’, što znači da su se okrenuli praznovjerju”, dodala je.

Očekivani izbori u listopadu ove godine

Holy je novinarima rekla i kako joj je od početka bilo jasno da će Vlada pričekati s izborima do kraja mandata, odnosno do siječnja ili veljače. “Dakle, to je znak da je SDP shvatio da će izgubiti parlamentarne izbore“, ponovila je.

Istaknula je kako je, ipak, bilo za očekivati da će izbori biti u listopadu ove godine, iza turističke sezone dok je toplije, a kako bi se uštedjelo na grijanju.

Komentiraj

Source:K.G./HINA