HOLY “Agrokor je mrtvac u fazi raspadanja”

HINA/ Daniel KASAP

Komunikacijska stručnjakinja Mirela Holy u srijedu je za N1 komentirala video, kojeg je jučer na svom YouTube kanalu objavio Ivica Todorić.

Ovo je jedna bizarna priča, svi znamo što se događalo, kako je on drmao Hrvatskom, kakav je bio gazda i kakav je imao utjecaj na politiku. Priča da nije imao ni 20 tisuća kuna. On živi u Londonu, tamo život nije jeftin. Nismo čuli da je tamo zaposlen, pa kako onda financira život u Londonu i život svoje supruge i djece koji su se raselili po svijetu? Ovo su priče za malu djecu…”, nagasila je.

Dodala je da je ovo potpuno promašena forma za njega. “Imao je potrebu ispričati svoju priču, nekoliko puta ponoviti informacije za koje misli da su ključne. Kvazi novinar koji mu postavlja dogovorena pitanja, nema dinamike, prekidanja. Mislim da su u komunikacijskom smislu pogriješili, bilo bi učinkovitinje da je bila kraća”, smatra.

Holy je komentirala i honorare koji se mjesečno isplaćuju tvrtkama za savjetovanje. “Ovdje se postavlja pitanje što oni rade za taj novac, tim više što moramo imati na umu da je Agrokor kao mrtva krava. Zapravo mrtvac u nekakvoj fazi raspadanja… S te mrtve krave se sad izvlače ogromni honorari za određene tvrtke. Ja ne dovodim u pitanje njihovu ekspertizu, ali tu se ne radi o živoj i zdravoj kompaniji”, zaključila je.

Komentiraj