Engleski izbornik Roy Hodgson poručio je napadaču West Hama Andyju Carrollu da ga neće u reprezentaciju pozvati samo na temelju hat-tricka kojeg je zabio Arsenalu.

Ipravo nakon tog hat-tricka mnogi su pozvali na ponovno pozivanje 27-godišnjaka u englesku reprezentaciju. “Svaki put kad netko zabije hat-trick krenu te priče. Sigurno ga neću pozvati samo zbog te jedne utakmice”, poručio je.

Carroll je za englesku reprezentaciju upisao devet nastupa i zabio dva pogotka, ali posljednji je put za Englesku igrao u listopadu 2012. godine. Gotovo nezamijenjivi u udarnoj postavi Hodgsona su napadači Tottenhama i Leicestera, Harry Kane i Jamie Vardy, sa 22, odnosno 21 pogotkom ove sezone.

Hodgson još računa i na Arsenalovog Dannyja Welbecka i Thea Walcotta te Liverpoolovog Daniela Sturridgea. Nakon ozljede se vratio i Wayne Rooney. Ipak, Hodgson kaže kako poznaju Carrolla i njegove kvalitete. “U idealnom svijetu, ako imate jedno mjesto viška, uvijek bi ga popunili takvim igračem koji je izuzetno jak u zraku, ali ne znam hoću li ga moći ukomponirati sa ostalima”, kaže.

Komentiraj