HNS poziva na fer i korektno navijanje protiv Grčke

HINA/ Damir SENČAR

Hrvatski nogometni savez (HNS) pozvao je sve navijače hrvatske nogometne reprezentacije da za vrijeme prve utakmice playoffa za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju sljedeće godine, koja je na rasporedu na Maksimiru od 20:45 sati, da navijaju fer i korektno, te svojim navijanjem pomognu reprezentativcima doći do povoljnog rezultata na Maksimiru.

HNS dodaje da se stadion otvara u 18:45 sati, a svi raspoloživi ulazi biti će otvoreni. “Kao organizator utakmice, Hrvatski nogometni savez zadržava pravo provjere i kontrole podataka s ulaznice i usporedbe s osobnim podacima zbog čega je nužno posjedovati osobne dokumente.

Recimo zajedno NE diskriminaciji, ksenofobiji, rasizmu i svim oblicima verbalnog i fizičkog nasilja. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, respekta i tolerancije prema protivniku, službenim osobama i svim gledateljima.

Kao što je i uobičajeno, na stadion neće biti dozvoljen unos bilo kakvim predmetima pogodnima za nanošenje ozljeda ili štetnima za zdravlje, pirotehničkim sredstvima, hrani i piću, transparentima većima od 2x1m i onima s bilo kakvim rasističkim, uvredljivim ili političkim porukama koje nemaju veze sa sportom, velikim torbama i ruksacima, kišobranima i drugim predmetima sukladno pozitivnim zakonskim propisima.

Također, neće biti dozvoljen ulazak osobama pod utjecajem alkohola ili droga te osobama do 16 godina bez pratnje roditelja ili druge odgovorne punoljetne osobe”, poručuju iz HNS-a.

 

Komentiraj