Nogomet
Decoration icon

Ivan Bebek

HNS oštro osudio napad na Ivana Bebeka

Autor:

26.05.2019., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 36. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Ivan Bebek Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatski nogometni savez osudio je u ponedjeljak napad na nogometnog suca Ivana Bebeka u Sinju.

“Neovisno o motivima napada, Hrvatski nogometni savez osuđuje bilo kakav oblik nasilja te poziva institucije države da identificiraju i procesuiraju počinitelje. HNS će pratiti razvoj slučaja i prema potrebi dodatno reagirati kada bude poznato više detalja, kao i motivi napadača”, poručili su iz HNS-a.

Podsjetimo, Bebek je policiji prijavio napad, koji se u večernjim satima nedjelje dogodio na izlazu iz jednog noćnog kluba. Ovaj 42-godišnji Riječanin je jučer bio glavni sudac utakmice trećeg kola Hrvatski Telekom Prve lige u kojem je Hajduk na Poljudu bio bolji od Lokomotive (3:0).

Bebek se nakon utakmice s društvom odlučio opustiti u jednom noćnom klubu u Sinju gdje je prvo verbalno napadnut, a dobacivanja unutar kluba su prestala nakon što je zaštitu odlučio potražiti kod zaštitara. Međutim, po izlasku iz ugostiteljskog objeka i putu prema automobilu Bebek je i fizički napadnut te je nakon zadobivenog udarca pao na pod nakon čega su napadači pobjegli.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.