Soèi, 07.07.2018. - Utakmica èetvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva Rusija 2018 izmeðu reprezentacija Hrvatske i Rusije na Fišt stadionu. Na fotografiji nogometaši Hrvatske prije jedanaesteraca. foto HINA/ Damir SENÈAR/ lsd

Hrvatski nogometni savez obavijestio je kako je od FIFA-e zatražen dodatni broj karata za finale, one koje su dobili uoči prvenstva prodane su još u siječnju.

Ulaznice za hrvatski sektor za finale Svjetskog prvenstva prodane su do 31. siječnja ove godine dok je bio otvoren kanal prodaje putem Fife za sve hrvatske navijače. HNS zahvaljuje svim navijačima koji su tada vjerovali u plasman Hrvatske u finale te danas imaju ulaznicu za spektakularni okršaj protiv Francuske.

Hrvatski nogometni savez je, kao što je radio i do sada tijekom Prvenstva, tražio od Fife dodatni kontingent ulaznica za naredni susret. Ako, i kada, Fifa odobri određen broj dodatnih ulaznica, Hrvatski nogometni savez objavit će odmah vijest i informacije o načinu kupnje ulaznica putem internetske stranice HNS-a.

Zbog iznimno velikog broja upita, Savez neće pojedinačno odgovarati na upite već će sa svim navijačima komunicirati ovim putem, zajedničkom objavom za sve zainteresirane.

Također, HNS naglašava kako ulaznica nema niti će ih biti u prodaji u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza u Zagrebu.

Komentiraj