Hilton otvara novi resort hotel na jadranskoj obali

Hilton

Hilton (NYSE:HLT) je najavio planove za otvaranje novog resort hotela na jadranskoj obali potpisavši ugovor s tvrtkom JTH Costabella d.o.o. o upravljanju imovinom.
Hilton Costabella Beach Resort & Spa, u vlasništvu JTH Costabella d.o.o., će biti smješten na sjevernom Jadranu, između Opatije i Rijeke, području poznatom po povijesnom šarmu. Ova lokacija je posebno popularna među njemačkim i austrijskim turistima, koji čine 25% ukupnih turističkih dolazaka u Hrvatsku.
“Turizam u Hrvatskoj doživljava snažan uzlazni trend. Prema posljednjim statističkim pokazateljima, Hrvatska je prošle godine ostvarila više od 18 milijuna dolazaka što je porast od 7% u usporedbi s 2017. godinom. Predviđa se da će se trend nastaviti kako turisti otkrivaju Rijeku, koja je proglašena Europskom prijestolnicom kulture 2020. Hilton Costabella Beach Resort and Spa bit će jedan od najvećih razvojnih projekata u regiji te predstavlja izvrstan dodatak brendu Hilton Hotels & Resorts u Europi“, rekao je Patrick Fitzgibbon, viši potpredsjednik za razvoj u regiji EMEA, Hilton.
“Uzbuđeni smo što ulazimo u naše prvo partnerstvo s Hiltonom, proširujući ponudu hotela u Hrvatskoj te se radujemo dolasku prvih gostiju“, izjavio je Jaroslav Tresnak, suvlasnik tvrtke JTH Costabella d.o.o.
Izgradnja je već započela, a resort će imati 132 sobe i 66 apartmana, svi će imati balkone ili terase te pogled na Kvarnerski zaljev. Gosti će imati pristup privatnoj pješčanoj plaži kao i bogatom wellness sadržaju koji uključuje dva bazena, veliki spa, sportske sadržaje i fitness centar. Nadalje, resort će u ponudi imati šest restorana, beach bar te restoran na krovu, koji će gostima omogućiti uživanje u prekrasnom pogledu na more.
Hilton Costabella Beach Resort & Spa bit će smješten u Opatijskoj ulici u Rijeci.

Komentiraj