HGSS pronašao tijelo nestalog muškarca iz Baške Vode

HGSS Makarska na svojoj je Facebook stranici objavila kako su pronašli tijelo nestalog muškarca iz Baške Vode, javlja N1.

Muškarac je nestao u ponedjeljak navečer.

“Potraga za nestalom osobom dobila je tragičan kraj.

Nažalost, u 19:00 sati pripadnici HGSS Stanice Makarska pronašli su beživotno tijelo nestalog 36-godišnjaka.

Službenici PU Makarska uputili su HGSS Stanici Makarska poziv za pomoć u traganju za nestalom osobom. Prva ekipa spašavatelja na teren se upućuje u 11:00. Nestala osoba se u večernjim satima s ponedjeljka na utorak, udaljila od kuće i uputila u nepoznatom smjeru. Tijekom dana ekipa na terenu je u više navrata mijenjala smjer i opseg potrage, ovisno o dobivenim podacima na terenu. Nakon zaprimanja zone preklapanja baznih stanica, a nakon triangulacijom putem signala, potraga je preusmjerena na priobalni pojas. Osobne stvari nestale osobe pronađene su na plaži, na istočnom dijelu mjesta Baška Voda. Specijalno obučeni ronioci spašavatelji, pripadnici Stanice Makarska, nestalu osobu pronašli su na 5 metara dubine na udaljenosti od 35 metara od obale.

U akciji su sudjelovali djelatnici PU Makarska, jedan brod Lučke kapetanije sa posadom i 12 pripadnika HGSS Stanice Makarska. Zahvaljujemo se svima koji su svojim angažmanom doprinijeli akciji.

Ovim putem pripadnici Stanice Makarska obitelji i prijateljima izražavaju najdublju sućut.”

AKCIJA – Baška Voda 18.06.2019.Potraga za nestalom osobom dobila je tragičan kraj. Nažalost, u 19:00 sati pripadnici…

Posted by HGSS Stanica Makarska on Tuesday, June 18, 2019

Komentiraj