Na najvećem globalnom događaju za partnere, HP Reinvent, tvrtka HP Inc. predstavila je svoju viziju zaštite ispisa na radnom mjestu, dajući partnerima nove alate za zaštitu okruženja ispisa, promjenu procesa ispisa u tvrtkama i transformiranje usluga servisiranja.

Kako se tijek rada redefinira u skladu s transformacijom digitalnog okruženja, ta nova rješenja osmišljena su za nesmetani ispis: bolju zaštitu protiv napada, povezivanje različitih uređaja i mobilnost.

“Redefiniranjem pristupa ispisu u svijetu koji funkcionira na zahtjev HP svojim partnerima pruža sjajna rješenja za korisnike. U skladu s razvojem kibernetskog prostora i transformacijom tijeka rada, nastojimo unaprijediti poslovanje partnera novim inovativnim uslugama i rješenjima za jednostavan i siguran ispis, čime im se omogućuju dodatne usluge i prilike za rast prihoda”, rekao je Enrique Lores, predsjednik odjela za izradu slika i ispis u tvrtki HP Inc.

  • HP Connection Inspector, ugrađena sigurnosna značajka djelo je istraživačkog odjela HP Labs koja omogućuje zaštitu pisača od zlonamjernog softvera pomoću naprednih značajki samooporavka.
  • HP Roam, novo rješenje ispisa za poslovne korisnike za siguran ispis u oblaku gdje god se nalazili.
  • HP Solutions Hub, platforma za optimizaciju tijeka rada koja jednostavno integrira ispis u digitalno okruženje.
  • Sljedeća generacija sustava Smart Device Services 2.0 uz pomoć IoT sustava, tehnologije big data, strojnog učenja i prediktivne dijagnostike iz temelja mijenja način servisiranja uređaja.
  • Novi A3 pisači i skeneri za poslovne korisnike koji uključuju napredne sigurnosne značajke i performanse.
Viši standardi u ugrađenim sigurnosnim značajkama pisača koji korisnicima omogućuju zaštitu od zlonamjernog softvera

HP je vodeći partner u borbi protiv sve većeg broja prijetnji koji pruža pouzdana i prilagodljiva sigurnosna rješenja koja obuhvaćaju sve, počevši od uređaja na krajnjim točkama. Kao vodeća tvrtka u industriji, HP izrađuje najsigurnije pisače na svijetu (1). Dizajnirani su za sigurnost, s nepropusnim slojevima zaštite uređaja, podataka i dokumenata koji tvrtkama omogućuju obranu mreže i podataka.

Na forumu HP Reinvent, predstavljen je HP Connection Inspector, nova ugrađena sigurnosna značajka, djelo istraživačkog odjela HP Labs koja omogućuje zaštitu pisača od zlonamjernog softvera pomoću naprednih značajki samooporavka. Tehnologija je jedinstvena po tome što omogućuje pregled izlaznog prometa mreže koji je obično meta zlonamjernog softvera, kao i utvrđivanje uobičajenih i zaustavljanje sumnjivih aktivnosti. U slučaju prijetnje, sustav se automatski ponovno pokreće, a HP Sure Start pokreće postupke samooporavka bez ikakve intervencije tehničke službe.

Partneri korisnicima mogu omogućiti nadogradnju uredske opreme HP-ovim pisačima za poslovne korisnike koji pružaju najnovije HP-ove sigurnosne tehnologije kao što je HP Connection Inspector, koji će biti dostupan ažuriranjem firmvera FutureSmart kasnije ove godine (2).

Univerzalni ispis za poslovne korisnike pomoću značajke HP Roam stvara novu uslugu i prilike za rast prihoda

Moderno radno mjesto odlikuju suradnja, fleksibilnost i usmjerenost na projekte, bez vremenskih i prostornih ograničenja. Kako u velikim tako i u malim tvrtkama, mobilnost transformira definiciju radnog mjesta. Postupak ispisa nije išao ukorak s tim novim kretanjima. Danas još uvijek nije moguće napraviti ispis ako niste za radnim stolom, ako radite izvan ureda ili na mobilnom uređaju.

HP Roam novo je univerzalno rješenje ispisa za poslovne korisnike koje će potpuno promijeniti pristup ispisu inovativnih tvrtki. Ono mobilnim profesionalcima omogućuje izradu ispisa bilo kad, bilo gdje i s bilo kojeg uređaja te sigurno dohvaćanje sadržaja ispisa na sve većem broju mjesta za ispis u uredu, kod kuće ili na javnim mjestima. Mogu slati zadatke ispisa u oblak, proučiti ili stvoriti i preuzeti sadržaj na bilo kojoj lokaciji bez razmišljanja o tome jesu li uređaj i pisač kompatibilni i postoji li mogućnost povezivanja. Osim toga, GPS i Bluetooth tehnologija omogućuju brzo automatsko prepoznavanje pisača, a provjera identiteta omogućuje siguran ispis.

Ključne značajke usluge HP Roam:

Univerzalno rješenje ispisa – zamjena za tradicionalne upravljačke programe i mobilne aplikacije; jednostavnim odabirom usluge HP Roam umjesto pisača korisnici imaju mogućnost ispisa s bilo kojeg uređaja (mobilnog ili stolnog).

Osobni red čekanja – sigurno dodavanje i pohrana zadataka ispisa u oblaku, uz mogućnost dohvaćanja u bilo kojem trenutku.

Automatsko prepoznavanje – kad se korisnik približi na udaljenost od šest metara od pisača s omogućenom značajkom HP Roam (u svom uredu ili u uredu klijenta), mobilna aplikacija šalje podsjetnik za puštanje ispisa u njegov red čekanja u oblaku. Ako korisnik nije u uredu, u aplikaciji se prikazuju javna mjesta za ispis u blizini koje može odabrati te se spojiti na karte kako bi pronašao pružatelja usluge među tisućama hotela, knjižnica i zračnih luka.

Siguran ispis putem provjere identiteta – odaberite stavke za ispis, potvrdite identitet pomoću mobilnog uređaja, osobnog PIN broja ili identifikacijske kartice da biste odabrali i pustili stavke u ispis.

HP Roam pojednostavljuje postupak ispisa te predstavlja novu uslugu koja stvara prilike za rast prihoda za korisnike i partnere. Predstavnici u maloprodaji mogu proširiti i dopuniti svoje usluge ispisa putem oblaka jednostavnom implementacijom koja smanjuje troškove obuke osoblja i servisiranja. HP Roam će biti dostupan u proljeće 2018. godine.

HP Solutions Hub za brzinu ispisa koja odgovara brzini digitalnog okruženja

HP je najavio HP Solutions Hub, novu platformu za optimizaciju tijeka rada za partnere koji trebaju prilagoditi svoje usluge različitim procesima u djelatnostima koje zahtijevaju mnogo ispisa, kao što su zdravstvo, pravne i financijske usluge. Ova arhitektura koja se temelji na oblaku i mobilnim uređajima uključuje priključke i predloške koji omogućuju pretvaranje HP-ovih višefunkcijskih pisača u prilagođen radni okoliš. Ispis tako postaje prirodni nastavak digitalnog okruženja.

Paket za razvojne programere uključuje arhitekturu otvorene platforme za prilagodbu tijeka rada u najrazličitijim radnim okruženjima, čime se partnerima otvaraju gotovo neograničene mogućnosti za razvoj i prilagođavanje ponude koje daleko nadilaze osnovne usluge ispisa.

HP Solutions Hub omogućuje stvaranje uistinu integriranih tijekova rada koji uključuju mobilni pristup, kao i standardni postupak prijave koji služi za zaštitu te se primjenjuje ovisno o okruženju. HP Solutions Hub će biti dostupan u proljeće 2018. godine.

Smart Device Services 2.0 za veće zadovoljstvo korisnika i pristupačnije servisiranje pisača

Na forumu HP Reinvent tvrtka je predstavila i sljedeću generaciju sustava Smart Device Services (SDS) 2.0, komplet alata u oblaku i značajki predviđanja koji će dramatično poboljšati usluge servisiranja. Smart Device Services 2.0 partnerima pruža nove mogućnosti upotrebe kojima mogu postići najbolje rezultate vremena rada u industriji i najniže cijene servisiranja, uključujući sljedeće:

Predviđanje kvara dijelova – nadzor komponenti uređaja i predviđanje mogućnosti kvara za unapređenje poziva servisu i planiranje potrebnih dijelova.

Napredna dijagnostika – prepoznavanje prašine na skeneru, senzor kvara motora pisača i poboljšane značajke analize problema za uređaje koji ne rade.

Optimizacija uredske opreme – radnje popravka na daljinu uređaja koji funkcioniraju putem USB veze i proširena HP-ova podrška za uredsku opremu.

Napredno prikupljanje i naplata – nastavak rada na pouzdanosti aplikacije DCA (Data Collection Agent) da prepozna i upozori kad DCA ili uređaji prijeđu u izvanmrežni rad ili kad se izbriše serijski broj pisača.

Upozorenje na stanje uređaja – mogućnost odabira događaja koji pokreću upozorenja u stvarnom vremenu, otkrivanja kad se broj servisa dugotrajnog potrošnog materijala (LLC-a) ne vrati na nulu nakon zamjene te aplikacija ‘Prijavi problem’ na upravljačkoj ploči uređaja koja služi za komunikaciju korisnika s prodajnim predstavnikom u slučaju problema. SDS 2.0 će biti dostupan HP-ovim prodajnim predstavnicima u proljeće 2018. godine.

http://www8.hp.com/us/en/hp-news/media-kits/2017/world-partner-forum-2017.html

Napredna linija sigurnih A3 pisača i skenera za poslovne korisnike

Tvrtka je proširila svoj portfelj A3 pisača koji je najavljen u rujnu 2016. godine, dvije nove platforme dostupne su u različitim konfiguracijama za transakcijske i ugovorne kanale. Novi A3 i višefunkcijski pisači partnerima omogućuju pružanje kvalitetnog korisničkog iskustva uz povoljan ispis u boji pomoću HP-ove tehnologije ispisa PageWide i dulje vrijeme rada uređaja pomoću tehnologije SDS 2.0. Portfelj uključuje i najnaprednije sigurnosne značajke na tržištu, kao što je HP Connection Inspector, kao i HP Sure Start za otkrivanje prekida rada i izradu popisa dopuštenih uređaja, što ih čini najsigurnijim pisačima na svijetu1. HP-ovi novi A3 i višefunkcijski pisači bit će dostupni u neizravnoj prodaji kod kvalificiranih partnera ili izravno putem HP-a.

http://www8.hp.com/us/en/printers/a3-multifunction.html

Osim toga, HP je najavio nove skenere, uključujući Digital Sender Flow (A4) i ScanJet Enterprise Flow (A3). S firmverom FutureSmart koji ima HP-ova linija pisača za poslovne korisnike i višefunkcijskih pisača, novi skeneri opremljeni su značajkama za nadogradnju, kompatibilnost i ugrađenim sigurnosnim značajkama uređaja.

HP je najavio i ažuriranja u liniji pisača za kućnu upotrebu i za male tvrtke predstavljanjem novih pisača serije HP Color LaserJet Pro MFP M180/181 i HP Color LaserJet Pro MFP M280/281 koji nude dobro poznatu kvalitetu, iznimnu vrijednost i poboljšanu učinkovitost za mikro i male tvrtke. Novi pisači LaserJet Pro u boji omogućuju najveće brzine obostranog ispisa u razredu i najbrži ispis prve stranice u razredu, ispise visoke kvalitete, jednostavno postavljanje uložaka i zaštitu pisača pomoću tehnologije JetIntelligence, jednostavan mobilni ispis putem aplikacije HP Smart i napredne sigurnosne značajke za zaštitu poslovnih dokumenata u svim fazama ispisa.

http://www8.hp.com/us/en/printers/color-laserjet-pro.html

(1) Na temelju HP-ovog pregleda sigurnosnih značajki pisača u istom razredu predstavljenih 2016. Samo HP nudi kombinaciju sigurnosnih značajki koje služe za prepoznavanje i zaustavljanje napada te nakon toga automatsku provjeru integriteta softvera tijekom ponovnog pokretanja. Popis pisača potražite na adresi: www.hp.com/go/PrintersThatProtect. Dodatne informacije potražite ovdje: www.hp.com/go/printersecurityclaims.

(2) HP-ove najnaprednije ugrađene sigurnosne značajke dostupne su na HP-ovim uređajima za poslovne korisnike s verzijom 4.5 ili novijim verzijama firmvera FutureSmart, a temelji se na HP-ovom pregledu ugrađenih sigurnosnih značajki pisača u istom razredu predstavljenih 2016. i 2017. Samo HP nudi kombinaciju sigurnosnih značajki za provjeru integriteta sustava sve do BIOS-a uz mogućnost samooporavka. Popis kompatibilnih proizvoda potražite ovdje: http://h20195.www2.hp.com/V2/GetDocument.aspx?docname=4AA6-1178ENW. Dodatne informacije potražite ovdje: hp.com/go/PrintersThatProtect.

http://www.hp.com

Komentiraj