Hermes Internationala

Hermes International nagrađuje zaposlenike za rekordne poslovne rezultate

Tvrtka Hermes International, proizvođač džemova, namaza, sokova i drugih ekoloških proizvoda pod brendom ‘Dida Boža’ u 2016. godini zabilježila je porast prodaje od 30 posto.

Svjesni da su za taj značajan poslovni uspjeh zaslužni svi njihovi zaposlenici, vodstvo tvrtke odlučilo je u znak zahvalnosti za predan rad i trud na kraju uspješne godine nagraditi djelatnike godišnjim bonusima.

“Nema većeg zadovoljstva od toga kad uspjeh možete podijeliti sa svim svojim zaposlenicima, a naš je cilj dugoročno nastaviti nagrađivati naše djelatnike dijeleći dio dobiti s njima. Nastavak je to naše dugogodišnje poslovne prakse u kojoj zaposlenike nagrađujemo različitim novčanim dodacima, poput regresa, a redovita je plaća kod nas pravilo od kojeg nikad ne odstupamo. Ponosan sam i što ćemo desetero radnika nagraditi u povodu desete obljetnice našeg poslovanja i time dodatno pokazali da iznad svega cijenimo trud i rad koji dovode do neupitne kvalitete naših proizvoda, a time i do poslovnih uspjeha diljem svijeta“, rekao je Neb Chupin, vlasnik tvrtke Hermes International.

Ovogodišnji dobri prodajni rezultati pretežito su posljedica povećanja izvoza na američko tržište, na kojem su proizvodi brendirani pod imenom ‘Dalmatia’, postali poznati i prije nego što su osvojili potrošače u domovini. Za poslovne su uspjehe, uz kvalitetan kadar, zaslužni visoki ekološki standardi proizvodnje i strogo kontrolirani uvjeti u novom modernom proizvodnom pogonu u Sračincu kraj Varaždina.

Tvrtka je posjeduje brojne certifikate te sustave upravljanja kvalitetom i sigurnošću, kao što su HACCP, IFS Food, HALAL, Europski standardi ekološke proizvodnje prema regulativi Europske unije te američki standard NOP.

Istaknimo dobro poznate i nagrađivane proizvode, poput Ekološkog džema od smokava ili višanja koji nose zlatne medalje s američkim prestižnih natjecanja Fancy Food Show (2004, 2010, 2016).

U posljednje je tri godine broj sezonskih radnika udvostručen radi povećanja potražnje, a osim u vodećim trgovačkim lancima diljem Republike Hrvatske, proizvode ‘Dida Boža’ moguće je pronaći u vlastitim trgovinama u Gradu Vodicama te u centru Grada Zagreba (Radićeva 12).

Iz tvrtke ističu kako će se u 2017. godini uvesti novi proizvodi iz, već pokrenutog, dijetetskog programa.

Cilj Hermes Internationala je intenzivnije se posvetiti toj skupini potrošača te im omogućiti da, unatoč specifičnom režimu prehrane, uživaju u izvrsnim i biranim okusima.

dida-boza-shop-1
Dida Boža shop u zagrebačkoj ulici Radićeva 12

Komentiraj