Henry Cavill blizu je povratka ulozi Supermana

Henry Cavill glumio je Supermana u filmovima „Čovjek od čelika“ iz 2013., „Batman V Superman: Zora pravednika”  iz 2016. te „Liga pravde“ iz 2017. godine te je nedavno govorio o tome kako još nije odustao od uloge Supermana. Da je tome tako potvrdio je portal Deadline koji je objavio kako Cavill pregovara s kompanijom Warner Bros. o povratku u nekom od nadolazećih filmova temeljenih na stripovima. Špekulira se da bi se kao Superman mogao pojaviti u nekom od tri nadolazeća filma, a to su “Aquaman 2”, “The Suicide Squad” i “The Batman.”

Prošlog prosinca, Cavill je dao intervju magazinu „Men’s Health“ gdje je izjavio „Plašt je još uvijek u ormaru. Još uvijek je moj. Neću mirno sjediti u mraku dok se sve ovo događa. Nisam odustao od uloge. Ima još mnogo toga što mogu dati u ulozi Supermana. Puno je priča za ispričati. Puno je pravde za koju se Superman treba izboriti. Status je: Vidjet će te“.

Posljednji veliki film u kojem je Cavill glumio bio je „Nemoguća misija: Raspad sistema“ sa Tomom Cruiseom iz 2018. godine dok je na televiziji glumio u uspješnoj Netflixovoj seriji „The Witcher“.

Komentiraj