Heather Graham i Madonna s veseljem dočekale početak ljeta, svima preporučuju jogu

Screenshot YouTube

Heather Graham (52) i Madonna (63) su ovaj tjedan na svom profilu društvenih mreža postavile nove objave, koje slave početak ljeta i ljetnih radosti. Poznato je da su glumica i pjevačica velike obožavateljice joge, a povodom obilježavanja Svjetskog dana joge svima su preporučile vježbanje, prenosi yahoo.com.

Madonna već desetljećima vježba jogu te je poznato da je jedna od najistaknutijih promotorica ovakvog oblika zdrave aktivnosti. Još uvijek redovito trenira, što joj pomaže da ostane vitka i u formi. Njeni treninzi ponekad traju i do četiri sata, a pjevačica na svojim turnejama uz sebe ima brojne sportske rekvizite za trening.

Graham s godinama neprestano otkriva nove čari joge i pilatesa. Za nju je ovakva aktivnost izuzetno važna u životu. Sviđa joj se vježbanje joge uz ritam brže glazbe, a voli i plesati.

Glumica je otkrila da je zdrava prehrana bogata povrćem i proteinima ključ za zdravlje organizma. Razne salate, sir, zdrave grickalice i orašasti plodovi pružaju osjećaj sitosti i daju energiju, a ujedno se odvija proces mršavljenja.

Komentiraj