Hrvatska
Decoration icon

miroslav škoro

HDZ: Škoro poput Bernardića bježi kada se treba suočiti sa Plenkovićem

Autor:

10.06.2020., Pula - Predsjednik Vlade Andrej Plenkovic sastao se je s predstavnicima brodogradilista Uljanik (Uprava brodogradilista Uljanik u stecaju). Po zavrsetku sastanka obisao je brod u izgradnji Uljanik 526. Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Srecko Niketic/PIXSELL

Nakon što su optužili predsjednika SDP-a Davora Bernardića da izbjegava sučeljavanje sa Andrejem Plenkovićem, sada je stigao odgovor iz HDZ-a, da se i Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro također boji sučeliti sa premijerom i predsjednikom HDZ-a.

Svoj komentar o izbjegavanju sučeljavanja objavili su na društvenim stranicama HDZ-a.

Udari, slaži, ali kad se treba sučeliti s Plenkovićem onda bježi

Bernardić je pobjegao u mišju rupu, pa su novinari priupitali Škoru je li on spreman sučeliti se s Plenkovićem. Škoro je pristao uz jedan ‘ali’. Mora, kaže, ponijeti sa sobom puno papira. Samo neka taj ‘ali’ ne završi kao s Bernardićem. Kad je sam – udari, slaži i bježi, a kad se treba sučeliti s Plenkovićem onda šalje u medije dr. Ostojića da mu piše ispričnicu.

I neka Škoro ponese sve papire kojima se hrabri, samo neka ne podvije rep, kao što to radi s predstavljanjem svog programa putem društvenih mreža, bježeći od novinara i javnosti.

Hrvatska nema dugu povijest izbornih kampanja, ali građani svejedno već dobro znaju da bi svaka samouvjerena i sposobna oporba trebala potencirati sučeljavanja. Kod nas oporba podvije rep, pa će Plenković očito morati sam pred novinare, napisali su na službenoj Facebook stranici.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.