fah

HDZ: Sinčić pokazao isto lice kao i sve nervozniji premijer na odlasku

HDZ će ustrajno nastaviti predstavljati svoj program gospodarskog rasta i zapošljavanja te konkretne mjere i poteze, a najbolji odgovor na sve uvrede bit će pobjeda HDZ-a na izborima, ističe HDZ u nedjelju, u odgovoru na uvrede Ivana Vilibora Sinčića iz Živog zida.

“Nastavit ćemo ustrajno predstavljati naš program gospodarskog rasta i zapošljavanja te naše konkretne mjere i poteze, poput smanjenja plaća svim članovima hrvatske Vlade i svim saborskim zastupnicima. Najbolji odgovor na uvrede kojima smo izloženi bit će naša pobjeda 8. studenog”, ističe HDZ u odgovoru na uvrede koje je Sinčić na račun HDZ-a iznio u otvorenom pismu predsjedniku stranke Tomislavu Karamarku.

Podsjećaju kako im je bilo ružno gledati dok je SDP-ov predsjednički kandidat Ivo Josipović, u dogovoru s premijerom Zoranom Milanovićem, osobno vrijeđao i pokušavao poniziti Sinčića tijekom kampanje na predsjedničkim izborima.

“Međutim, sada je u svom pismu i Sinčić, očigledno nadahnut prljavom kampanjom SDP-a, pokazao isto lice koje ovih dana pokazuje i sve nervozniji premijer na odlasku”, ističe HDZ. Smatra kako se među konkurentima Domoljubne koalicije očito sve više vlada nervoza, pa oni koji gube potporu hrvatskih građana pribjegavaju isključivo sukobima, vrijeđanju i provokacijama. HDZ u odgovoru naglašava kao se bavi programom i konkretnim rješenjima, a ne uvredama. “Prljava kampanja i destrukcija neće otvoriti niti jedno radno mjesto. Naša politika nije ‘mi ili oni’, nego zajedništvo za jaku Hrvatsku. Mi ne vrijeđamo i dijelimo, nego okupljamo i nudimo rješenja”, stoji u odgovoru HDZ-a Ivanu Viliboru Sinčiću.

Ivan Vilibor Sinčić u nedjelju je uputio otvoreno pismo predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku u kojem uz ostalo  kaže da je HDZ “danas jedno staro kljuse koje više ne može ništa potegnuti i u koje ne vjeruje ni većina vlastitih članova, ali ga prihvaćaju jer su o njemu ovisni”. Uz to, Sinčić navodi i kako svatko tko je pogledao nekoliko snimki sa HDZ-ovih skupova “jasno može iščitati da su oni više tehničke i plaćeničke naravi nego stvar zanosa i povjerenja”. Pozivajući Karamarka na sučeljavanje s izbornim protivnicima, Sinčić je HDZ-ovu parolu “Za jaku Hrvatsku” ocijenio “običnom floskulom”, ako iza nje ne stoje jaki ljudi”

Komentiraj