Nakon burne saborske sjednice u srijedu, u kojoj je predsjednik HSS-a ušao u verbalni obračun s predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem i HDZ-vim saborskim zastupnicima, prepucavanje se preselilo na društvene mreže.

HDZ je na Twitteru objavio anketu u kojem korisnike poziva da odgovore na pitanje tko je veći agresivac – Beljak ili Grmoja. Korisnici ove društvene mreže dodali su i treću opciju – ime HDZ-ovog župana Alojza Tomaševića, kojeg je supruga opružila za nasilje.

Voditeljica službe za odnose s javnošću i medijima HSS-a Ivana Tomić, piše Dnevnik.hr, objavila je e-mail kojeg je Beljak dobio od HDZ-ovca Zlatka Jurišića, koji je Beljaka pozvao i na fizički obračun.

“Štovani gosp. Beljak, potaknut vašim pozivom članovima HDZ-a, a koji su po vašem mišljenju kukavice, šaljem vam sljedeći prijedlog: zovem se Zlatko Jurišić, prebivam u Vinkovcima, star sam 53 godine, visok 178 centimetara, težak 72 kg, član sam HDZ-a i ne smatram se kukavicom. Prijedlog je sljedeći: izaberite mjesto i vrijeme i doći ću da odmjerimo snage, čisto zbog obraza, ništa osobno. Lijep pozdrav iz Vinkovaca”, stoji u e-mailu.

Nije trebalo dugo čekati i na odgovor predsjednika HSS-a: “Evo jednog pismenog i hrabrog ali gluhog. Ja nisam zainteresiran jer je stariji i niži od mene pa ne bi bilo fer. Ali ako netko na lajni jest, podaci su tu”, napisao je Beljak.

Komentiraj