HDZ objavio snimku Milanovićeva pada s oklopnog vozila, nazvali ga iskompleksiranim i opterećenim

Hrvatska demokratska zajednica u petak ujutro na društvenoj mreži Facebook objavila je snimku pada predsjednika Zorana Milanovića, tada premijera, s oklopnog vozila Patrije.

Uz snimku su napisali:

“Iskompleksirani Milanović ni na blagdan Tijelova nije uspio sakriti svoju opterećenost Andrej Plenković (koja traje još od poraza na izborima 2016.).

Unatoč tome što je predsjednik HDZ-a i vlade u intervjuu za RTL sasvim pristojno odgovorio na pitanje o njegovoj inicijativi za obilježavanjem Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti izvan Knina, ‘prekaljeni ratnik’ Milanović očito ne zna argumentirano razgovarati pa ponovno pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima.

Jednako tako, hineći ‘domoljublje i zajedništvo’, Milanović je ignorirao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor RH, a nije ga ni čestitao građanima.

To što Milanović stalno ima potrebu vrijeđati Kninjanke i Kninjane, nazivajući Zvonimirov Grad pukim ‘kolodvorom’ i ‘kasarnom’ te to što zaziva micanje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti & VRO Oluje iz Knina, pokazuje još jednom njegov prijezir prema simbolima države, kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, koji je tog 5. kolovoza 1995. na Kninskoj tvrđavi pustio hrvatski stijeg da se vijori kao simbol slobode i blistave vojne pobjede. Za hrvatski narod, branitelje i pobjedničku Hrvatsku vojsku, Knin je simbol obrane, pobjede i državnosti”, napisali su.

Milanović je, podsjetimo, 2013. godine u vojarni u Petrinji, silazeći s oklopnog vozila Patria nespretno doskočio i pao. Prošle se godine, na obilježavanju 26. obljetnice Počasno-zaštitne bojne i Dana vojne kapelanije Sv. Valentin u vojarni “1. Hrvatski gardijski zbor” na Tuškancu, prisjetio te ‘zgode’. “Patriotizam nije kad skočiš s Patrije na beton, patriotizam je nešto drugo”, kazao je Milanović.

Komentiraj