HDZ: Na Predsjedništvu o izvješću s Europskog vijeća, saborskom klubu i sjednici Vlade

FaH

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je da su pripreme za sjednicu saborskog Kluba HDZ-a, izvješće o summitu državnih poglavara i premijera zemalja članica Europske unije (Europsko vijeće) te priprema za sjednicu vlade teme sjednice Predsjedništva stranke koja je počela u utorak poslijepodne.

“Pripreme za saborski Klub, izvješće o Europskom vijeću i pripreme za vladu”, kazao je Plenković novinarima ispred središnjice HDZ-a upitan što će biti teme sjednice stračkog Predsjedništva.

Na novinarki upit kako komentira “slučaj Gorana Marića” kratko je odgovorio: “Nema slučaja”.

Darko Milinović pojasnio je da će na Predsjedništvu biti riječi o dogovoru vezanim uz radna tijela u Hrvatskom saboru, a nakon toga imaju sjednicu saborskog Kluba HDZ-a na kojoj će se verificirati odluke Predsjedništva HDZ-a.

Član Predsjedništva i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, upitan kakvo je stanje u njegovu resoru, odgovorio je da je ono “bremenito”, ima puno problema koje što prije treba početi rješavati.

Najavio je da i dalje idu restrukturiranje cestovnog sektora, projekt izgradnje Pelješkog mosta, dionice nizinske pruge i slično. “Trebamo još malo pojačati aktivnosti i ja sam optimist”, kazao je Butković.

Komentiraj