HDZ na Facebooku: “Očito su Titova garda i Partija ostale duboko u Milanoviću. Ponaša se kao iskompleksirani luzer”

Predsjednik Zoran Milanović u petak je bio u Sinju, gdje je komentirao Plenkovićevu tvrdnju da pravosuđe nije HDZ-ovo, ali i svoju odluku da vrati odlikovanja Branimiru Glavašu.

“Dakle, da, pravosuđe nije HDZ-ovo, Šeks nije u HDZ-u, HDZ ne pruža grčeviti histeričan otpor imenovanja na čelu Vrhovnog suda jedne neovisne i kompetentne vrhunske kandidatkinje i osobe”, komentirao je Milanović izjavu premijera Plenkovića na sjednici vlade od četvrtka.

Kasnije je dodao i da bi HDZ-ovci radije imali Hitlera u pravosuđu, nego Zlatu Đurđević.

Iz HDZ-a su u petak odgovorili predsjedniku Zoranu Milanoviću:

“Odavno više nema Titove garde u kojoj je u Beogradu ušao na vlastiti zahtjev u Partiju, no očito su Titova garda i Partija ostale duboko u Milanoviću!

Nakon što je Milanović kao prononsirani ljevičar i član beogradske Partije ignorirao Dan državnosti i nakon što je propala njegova ‘slavna’ inicijativa o uklanjanju proslave pobjedničke Oluje iz Knina, i danas ‘prekaljeni ratnik’ nastavlja s primitivnom retorikom i lažima o #HDZ i predsjedniku Andrej Plenković. I to čini prigodom posjeta svom koalicijskom partneru iz Mosta – Miri Bulju.

Po običaju, Milanović se ponaša kao iskompleksirani luzer. I dalje je opsjednut Plenkovićem, još od poraza 2016. godine.

‘Prekaljeni ratnik’ koji tvrdi da politika treba kontrolirati tajne izvide, koji je sramotio našu zemlju s Lex Perković u cilju sprječavanja procesuiranja udbaških egzekutora, koji traži da partije i stranke postavljaju suce & koji svakodnevno krši zakone – posljednja je osoba koja može govoriti o pravosuđu.

Sva nadležna tijela neovisno i neometano rade svoj posao, što je jedini način da izvidi i istrage dovedu do razotkrivanja i procesuiranja kaznenih djela. Milanovića to čudi, možda i zato jer pravosuđe nije tako funkcioniralo u razdoblju SDP-ove Vlade koju je vodio.

Činjenica da u mandatu ove #VladaRH pravosudna tijela svoj posao rade samostalno i neovisno ono je što najviše muči Milanovića. Činjenica da DORH pokreće postupke bez utjecaja politike izbija mu tezu koju često koristi – da HDZ stoji iza hrvatskog pravosuđa. Ta mantra je već niz godina srž njegove politike, a istinska borba protiv korupcije i neovisni rad pravosuđa najbolja je potvrda da Milanović laže”, napisali su iz HDZ-a na Facebooku.

 

Predsjednik Milanović posjetio Sinj i komentirao premijera Plenkovića: “Laž je riječ koju je on uveo u politički vokabular”

 

Komentiraj