HDZ: “Milanović se napadno, da ne kažemo prijeteći, naginjao prema Kolindi Grabar-Kitarović”

Oglasio se vladajući uz HDZ (u parlamentarnoj većini uz Pupovčev SDSS, Vrdoljakov HNS, Glavašev HDSSB, Bandićev MB365) nakon jučerašnje debate Zorana Milanovića i njihove kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović.

“HTV SUČELJAVANJE – NOVI KORAK HRVATSKE PREDSJEDNICE PREMA OBRANI MANDATA!

I premda se kandidat ljevice grčevito suzdržavao, očito poučen svojim debaklom na RTL-u, ipak nije mogao zatomiti ćud – opet je bahato docirao, japajakao, podcjenjivački dobacivao, nedžentlmenski podmetao, redovito prekoračivao svoje vrijeme, stalno upadao u riječ, čak i voditeljima, vrijeđao tako reći sve države svijeta, kao u kakvoj kavanskoj raspravi… Uobičajeno Milanovićevo retoričko nasilje.

Činjenice je pokušavao izbjeći podbadanjima i povišenim tonovima, argumente grimasama i već svima znanim mlataranjem rukama. Kada god su se iznosile podaci o njemu ili katastrofalnim rezultatima SDP-ove Vlade, o njegovoj miljenici Marini Lovrić Merzel i osuđenom kriminalcu Željku Sabi, vrludao je i muljao, pritom se napadno, da ne kažemo prijeteći, naginjao prema Kolindi Grabar-Kitarović.

Na pitanje o Lex Perković, zbog kojeg nas je posvađao sa cijelim civiliziranim svijetom, besramno je lagao o nekakvim svojim „odličnim vezama“ s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel. Svašta! Pa u to ne mogu povjerovati ni njegovi ključni suradnici Maras, Stazić i Jovanović!

Predsjednica je pak opet bila vrlo dobra, smirena, potkovana argumentima, pristojna i odmjerena – napravila je novi korak prema obrani mandata. Nije se dala navući na Milanovićevu agresiju. A on? Još je nekoliko desetaka tisuća hrvatskih građana shvatilo koliko bi za Lijepu Našu bilo štetno da takav tip zasjedne na Pantovčak i ponovno „spali“, kako je to dobro kazala Kolinda Grabar-Kitarović, vanjsku politiku RH. I ne samo vanjsku politiku!”, napisali su iz HDZ-a na Facebooku.

Komentiraj