HDZ: “Iskompleksirani Klaun Milanović dodvorava se krajnjoj desnici”

Iz Hrvatske demokratske zajednice u srijedu su ustvrdili kako se hrvatski predsjednik Zoran Milanović dodvorava krajnjoj desnici.

“Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici! Klaunu s Pantovčaka ponestaje argumenata oko izbora čelne osobe Vrhovnog suda pa se danas još jednom razotkrio kao prevarant”, napisali su iz HDZ-a na facebook stranici.

Ustvrdili su i da je Milanović još uvijek frustriran porazom na parlamentarnim izborima 2016.

“Milanović, još uvijek duboko frustriran porazom na parlamentarnim izborima 2016. – zbog kojeg je morao podnijeti ostavku na mjesto predsjednika SDP-a – sada iz pozicije predsjednika Republike Hrvatske provodi politiku protiv HDZ-a koji je premoćno pobijedio na izborima 2020. i koji već u drugom mandatu vodi Vladu RH.

Koliko je lažljiv i licemjeran, najbolje govori zadnja objava u kojoj se udostojio premijera prozivati ‘komunističkim gojencem’, ponavljajući svoje uvrede iz 2016. koje je od njega preuzela krajnja desnica u cilju blaćenja predsjednika HDZ-a i Vlade RH”, stoji u HDZ-ovoj objavi.

Komentiraj