Saša Zinaja

‘HDZ i Most su prirodni partneri’

Bivši hrvatski političar i bivši član HDZ-a, Ivić Pašalić u utorak je u intervjuu za Večernji list izjavio kako su, progemski i svjetonazorski, HDZ i Most prirodni partneri, neovisno o lošim iskustvima.

“Ja osobno, a moj je politički izbor HDZ, smatram da je savezništvo HDZ-Most najprirodnije. Kad je riječ o problemima kojih je bilo na osobnoj razini između lidera, treba reći da se ljudi na vrhu mijenjaju, ali stranke ostaju. Smatram da je u budućnosti sasvim realna i izvjesna opcija neke nove suradnje HDZ-a i Mosta”, rekao je Pašalić.

Progovorio je i o svom mogućem povratku u HDZ. “Do tog mog formalnog povratka u HDZ zasigurno će doći, no procjenjivao sam da još nije trenutak. Meni se ne žuri i nemam nikakvih izravnih političkih ambicija, tako da je moja želja da se ponovno učlanim onda kada to bude najpametnije”, rekao je Pašalić.

Komentiravši stanje u HDZ-u, Pašalić je rekao da mu se čini da stanje u stranci nije dobro te da je u krizi donošenja suvislih odluka. “Trendovi su loši, a u stranci vrije i vode se bitke oko pozicioniranja”, dodao je.

Komentiraj