HASANBEGOVIĆ ‘Prgomet je jedini kandidat kojeg HDZ ima’

Patrik Macek/PIXSELL

HDZ-ov saborski zastupnik Zlatko Hasanbegović u petak je za N1 televiziju prokomentirao lokalne izbore u Zagrebu i kandidaturu Brune Esih.

Hasanbegović je rekao da Klub HDZ-a nije mjesto gdje se raspravlja o drugim kandidaturama. Dodao je kako Esih nije članica stranke i da HDZ ima svog kandidata za gradonačelnika Zagreba.

“Nisam kandidat niti sudjelujem na izborima. Samo sam jasno rekao i bio bih licemjer kad ne bih rekao da je od svih postojećih kandidata po političkim stajalištima, mojim shvaćanjima najbliža Esih. Žao mi je što nije kandidatkinja HDZ-a. Ona je dobar kandidat. HDZ ima drugog kandidata kojeg je predložio Plenković. Prgomet je jedini kandidat kojeg HDZ ima. Istaknut je u legalnoj proceduri. Konačni pravorijek će dati birači”, rekao je HDZ-ov zastupnik o sudjelovanju u kampanje Esih.

Dodao je i da Esih nije potreba pomoć i da ona ima svoj program i svoja stajališta.

“Vremena kažnjavanja su prošla. HDZ je velika stranka koja funkcionira na principima supsidijarnosti. Živimo u demokraciji i različita politička mišljenja ne smiju biti nikakav krimen, čak ni unutar jedne političke stranke”, zaključio je Hasanbegović.

Komentiraj