Harvey Weinstein nema koronu, ali ima drugih zdravstvenih problema

Prije nekoliko dana objavljeno je da se Harvey Weinstein, bivši filmski mogul koji služi 23-godišnju zatvorsku kaznu zbog seksualnog nasilja, vjerojatno zarazio virusom COVID-19. Međutim, u četvrtak su se tim povodom oglasili Juda Engelmayer, Weinsteinova predstavnica za javnost, i Craig Rothfeld, predstavnik Ureda za zdravstvo grada New Yorka. Oni su naveli kako Weinstein nema koronu, ali je njegovo zdravstveno stanje loše.

„Možemo vas izvijestiti da je temperatura gospodina Weinsteina smanjena te je i dalje pod nadzorom. Također vas možemo izvijestiti da gospodin Weinsten u ovom trenutku nema COVID-19. Gospodin Weinstein će i dalje biti pod nadzorom uslijed brojnih zdravstvenih problema zbog kojih je ponekad bolje, ponekad lošije, te zahtjevaju medicinski tretman“, objavili su u zajedničkoj izjavi.

Weinstein služi zatvorsku kaznu u New Yorku te je proteklih dana bio pod nadzorom liječnika jer je imao temperaturu što je jedan od znakova zaraze koronom. „Ne iznenađuje činjenica da gospodin Weinstein ima povijest bolesti što uključuje srčane probleme, probleme s visokim tlakom i probleme s kralježnicom. Surađujemo s Uredom za zdravstvo grada New Yorka te izvrsnim zatvorskim medicinskim timom kako bi gospodinu Weinsteinu osigurali potrebnu medicinsku brigu“, nastavili su Juda Engelmayer i Craig Rothfeld.

U ožujku ove godine također se špekuliralo da Weinstein ima koronu, ali njegovi predstavnici za javnost nisu tada željeli ni potvrditi ni demantirati tu informaciju.

Komentiraj