HARRISON FORD UMALO OSTAO BEZ NAJPOZNATIJE ULOGE Al Pacino odbio ulogu Han Sola jer nije razumio radnju

EPA/DAN HIMBRECHTS

Uloga Han Sola u ‘Ratovima zvijezda’ Harrisonu Fordu donijela je planetarnu slavu. Ipak, malo je nedostajalo da Ford ne dobije ulogu. Ona je, piše Daily Mail, prvotno ponuđena Al Pacinu, koji su je odbio.

75-godišnji glumac otkrio je kako mu je ponuđena uloga trgovca ljudima u originalnoj trilogiji iz 1977. godine, ali ju je odbio jer – nije razumio radnju. “Samo sam trebao reći ‘da’, ali uopće nisam razumio scenarij”, rekao je Pacino.

Slavni je glumac otkrio i kako je odbio uloge koje su kasnije proslavile Richarda Gerea (‘Zgodna žena’) i Martina Sheena (‘Apokalipsa danas’).

Originalna trilogija (1977.-1983.) ‘proizvela’ je neke od najvećih zvijezda Hollywooda u to vrijeme, uključujući Marka Hamilla i Carrie Fisher. Za ulogu Hana Sola još su konkurirali Bill Murray, Jack Nicholson i Chevy Chase. Ford će nastupiti u sedmom nastavku ‘Ratova zvijezda’, čija se premijera s nestrpljenjem očekuje u cijelom svijetu.

EPA/DAN HIMBRECHTS
EPA/DAN HIMBRECHTS

Vjeruje se kako će to biti jedna od najvećih premijera u povijesti. Hollywood Reporter je predvidio kako će diljem svijeta u kino blagajnama film zaraditi više od dvije miijarde dolara.

Komentiraj