HAK: Lisica na autocesti A1

Lisica je uočena na autocesti A1 između tunela Krpani i tunela Sveti Rok pa iz Hrvatskog auto-kluba vozače pozivaju na dodatan oprez.

Na većini cesta vozi se bez posebnih ograničenja. Poteškoće u prometu moguće su na dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama. Vozače pozivamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te poštuju prometne propise i ograničenja.

Na Zagrebačkoj obilaznici kod čvora Jankomir (A3), u zoni ispod zapadnog nadvožnjaka Jankomir, na glavnoj trasi autoceste A3 (u smjeru čvora Lučko i GP Bregana), promet se u oba smjera vozi samo jednim trakom, uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat, a zatvoren je i izlazni krak na čvoru Jankomir iz smjera Krapine (sa A2) prema Zagrebu (Jankomiru) zbog čega je promet preusmjeren obilazno preko nadvožnjaka Rakitje.

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb, zbog radova između čvorova Ludbreg i Varaždin, promet teče dvosmjerno, jednom stranom autoceste. Za sav promet zatvoreno je odmorište Varaždin u smjeru Zagreba, a parkiralište za ADR otvoreno je na odmorištu Ljubešćica u smjeru Zagreba.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Zbog radova na autocesti kod Goričana promet se preusmjerava preko čvora Goričan i dalje obilaznim pravcem na stari GP Goričan (obilazni pravac: čvor Goričan-ŽC2026-DC3-stari GP Goričan).

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

Komentiraj