HAK: Vozači oprez zbog pregažene životinje na autocesti, i dalje ograničenja zbog koronavirusa

Zbog pregažene životinje na kolniku, koja se nalazi između čvora Sveta Helena i PUO Sesvete (A4) u smjeru Zagreba, Hrvatsko autoklub  poziva vozače  na oprez.

Zbog radova i privremene regulacije prometa na pojedinim dionicama cesta vozi se usporeno, uz povremene zastoje.

Na lokacijama gdje policijski službenici kontroliraju ulaske u gradove moguće su povremene gužve.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na čvoru Kikovica u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Za sav promet zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba prema Rijeci na čvoru Oštrovica i prema Fužinama na čvoru Vrata te državna cesta između čvorova Lučice i Kikovica u smjeru Rijeke, zbog provođenja kontrole prometa na čvoru Kikovica.

Ograničenja zbog koronavirusa:

Prema Odluci Nacionalnog stožera o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, trajektnim linijama do daljnjega smiju putovati samo putnici sa odgovarajućim propusnicama, a donesena je i Odluka o smanjenju broja putovanja na državnim trajektnim linijama te privremenom ukidanju pojedinih trajektnih linija.

Zabranjuje se održavanje svih linija, osim sljedećih brodskih linija:

Mali Lošinj-Unije-Srakane Vele-Susak, Ilovik-Mrtvaška, Rava-Mala Rava-Veli Iž-Mali Iž-Zadar, Vrgada-Pakoštane-Biograd, Krapanj-Brodarica, Vodice-Prvić-Šepurine-Prvić Luka-Zlarin-Šibenik, Komiža-Biševo i Suđurađ-Lopud-Koločep-Dubrovnik.

 

Komentiraj