HAK: Vjetar zatvorio Jadransku magistralu od Novog Vinodolskog do Senja

Autor:

03.01.2019., Split - Bura na splitskom podrucju stvara probleme u pomorskom prometu. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ivo Cagalj, Pixsell

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a magla mjestimice smanjuje vidljivost u unutrašnjosti, upozorio je u četvrtak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a zastoji i vožnja u koloni mogući su na dionicama gdje traju radovi. HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na autocesti Zagreb-Macelj kolona vozila u zoni radova na čvoru Zaprešić u smjeru Zagreba duga je oko jedan kilometar.

Danas od 10 do 11 sati na dijelu državne ceste kod „Autobusnog kolodvora Žabica“ u Rijeci vozit će se uz privremenu regulaciju prometa zbog rekonstrukcije prometne nesreće. U smjeru istok-zapad vozit će se jednim, desnim prometnim trakom. HAK moli sudionike u prometu da koriste alternativne pravce.

Od 8 do 16 sati bit će zatvorena u Mihaljevcu (Korenica).

Od 22 sata večeras do ujutro u 5 sati na autocesti Zagreb-Split-Ploče višekratno će se prekidati promet po 15 minuta između čvorova Lučko i Karlovac u smjeru Rijeke/Dubrovnika.

Od 22 do 5 sati ujutro na autocesti Rijeka-Zagreb bit će prekinut promet zbog radova između čvorova Ravna Gora i Vrbovsko u oba smjera, a od ponoći do 4 sata ujutro prekida se promet u dva navrata, u maksimalnom trajanju do 15 minuta između čvora Oštrovica (uključujući NP Oštrovica) i ČNP Rijeka u oba smjera.

Od 22 do 5 sati ujutro zbog radova bit će zatvorena brza cesta Solin – Klis, a obilazak je starom kliškom cestom.

Također, od 22 do 5 ujutro višekratno će se prekidati promet po 15 minuta između čvorova Lučko i Karlovac u smjeru Rijeke/Dubrovnika.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.