HAK upozorava na mokre kolnike. Na A4 kolona, vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski u unutrašnjosti, javlja u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub i upozorava na kolonu vozila u pokretu na autocesti A4 između čvora KRALJEVAČKI NOVAKI i čvora IVANJA REKA u smjeru Zagreba (zapada). Vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h.

Zbog radova zatvorene su dionice državnih cesta: DC2 Vukovar-Ilok između naselja Sotin i Opatovac (do 19. travnja 2023.); DC14 Andraševec-Bračak kod Zaboka (do 30. rujna); DC30 Ulica V.Nazora u Petrinji (do daljnjega); DC43 u Bjelovaru na križanju Ulice Tome Bakača i Frana Krste Frankopana (do 8.lipnja); DC62 Ravča-Vrgorac od skretanja za naselja Kokorići i Kotezi do zapadnog ulaza u grad Vrgorac (do 1. srpnja); DC205 u mjestu Gubaševo (do 5. rujna); DC213 Nemetin-Dalj između Nemetina i Aljmaša (do 15. studenog); DC544 od Prgomelja do Velikih Sredica kod Bjelovara (do 30.srpnja); DC637 kroz naselje Petrijevci (do 1.listopada).

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Teretna vozila na prijelazu Županja čekaju oko sat vremena u oba smjera. Na prijelazu Jasenovac teretna vozila čekaju oko sat vremena na ulaz u zemlju, a na prijelazu Bregana isto toliko na izlaz iz zemlje.

Komentiraj