HAK: U većem dijelu zemlje vremenski uvjeti povoljni su za vožnju i vozi se bez posebnih ograničenja

U većem dijelu zemlje vremenski uvjeti povoljni su za vožnju i vozi se bez posebnih ograničenja, osim na dionicama cesta gdje traju radovi, izvijestio je u četvrtak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Na A1 do 31. ožujka kroz tunel Konjsko, zbog miniranja, kratkotrajno do 15 minuta prekida se promet u oba smjera u četiri navrata u dnevnim terminima od ponedjeljka do petka te u tri navrata subotom.

Na A3 Bregana-Lipovac zbog sanacije Jadranskog mosta te pojačanog priljeva vozila u prilazu čvora Jankomir i dalje prema Zagrebu, postavljena je privremena regulacija prometa na čvoru Jankomir gdje je zatvoren vozni trak u dužini od 700 m. Prometna signalizacija postavljena je dok traje sanacija Jadranskog mosta.

Zbog asfaltiranja ulaza na odmorište Novoselec u smjeru Bregane, odmorište je zatvoreno za sav promet kao i zaustavni i vozni trak u smjeru Bregane.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja, osim na GP sa Srbijom gdje teretna vozila na GP Bajakovo (Batrovci) čekaju jedan sat na izlazu , a na GP Tovarnik (Šid) 5 sati na ulazu i 2 sata na izlazu.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner