HAK: Prometna u Svetvinčentu, zbog jakog vjetra uz ograničenje brzine na dijelu A1

Zbog povećane gustoće prometa tijekom dana povremeno će se voziti uz kraće zastoje na pojedinim dionicama autocesta, u blizini odmorišta, kod ulaza ili izlaza s autocesta, na prilazima turističkih središta duž obale te na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Zbog prometne nesreće na dionici DC77 između Žminja i Vodnjana, u mjestu Svetvinčenat promet je obustavljen. Vozi se obilazno lokalnim cestama.

Na dijelu dionice autoceste A1, između tunela Bristovac i tunela Sveti Rok vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h zbog jakog vjetra.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) povremeno se vozi usporeno na području Kaštela, Omiša, Podgore, Podace, Komarne, Solina i Zatona (Dubrovačko-neretvanska županija).

Zbog aktualne situacije s epidemijom koronavirusa, Jadrolinija odgađa početak plovidbe na komercijalnim brzobrodskim linijama: Dubrovnik – Korčula – Hvar – Bol – Split do 17.7.2020.; Split – Hvar do 10. 7. 2020.

Zbog pojačanog prometa i aktualnih kontrola prilikom prelaska državne granice na većini su graničnih prijelaza moguća duža čekanja.

Osobna vozila na ulazu u zemlju na prijelazima Macelj i Bajakovočekaju oko pola sata, s teretna vozila na GP Županja i Bajakovo između sat i sat i pol vremena. Teretna vozila na izlaz iz zemlje na Bregani čekaju oko dva sata.

Komentiraj