Ivica Galovic/PIXSELL

HAK Prometna na A4 usporava promet, kolnici mokri i skliski, magla smanjuje vidljivost

Zbog prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila na autocesti A4 Zagreb-Goričan između čvorova Popovec i Sveta Helena na 83. km, u oba smjera, vozi se zaustavnim trakom uz ograničenje brzine od 40 km/h, javlja jutros HAK.

Promet je pojačan na gradskim cestama i obilaznicama, a na cestama gdje su u tijeku radovi mogući su zastoji. Kolnici su mjestimice mokri te vlažni i skliski u Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju i Istri. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti, a ima je i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Oštrovica i tunela Sleme.

Jak vjetar puše na autocestama: A1 između mosta Miljanica i tunela Mala Kapela te A6 Rijeka-Zagreb između mosta Dobra i mosta Bajer.

Na riječkoj obilaznici (A7) zbog radova na čvoru Orehovica za sav je promet zatvoren izlazni krak za Sušak.

Zbog radova na autocesti A1 na čvoru Sveti Rok postavljena je privremena regulacija prometa na silaznom kraku iz smjera Zagreba prema naplatnim postajama Sveti Rok.

Zbog radova na autocesti A4 Zagreb-Goričan na 31. km između čvorova Varaždin i Ludbreg vozi se dvosmjerno jednom stranom autoceste uz ograničenje brzine.

Zbog neispravnog kanalizacijskog šahta na državnoj cesti DC1 od čvora Zaprešić prema Pojatnom (kod trgovačkog centra West Gate) vozi se jednim trakom usporeno uz privremenu prometnu signalizaciju.

Granični prijelazi

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Komentiraj