Na većini cesta promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici i Dalmaciji. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Magle ima i na dionicama autoceste A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac; između čvora Gospić i tunela Sveti Rok (vidljivost 150m); između čvorova Maslenica i Zadar 2; između čvorova Benkovac i Bisko.

Radovi na autocestama: A1 Zagreb-Split-Ploče na mostu Maslenica u smjeru Dubrovnika vozi se jednim trakom; kroz tunel Brezik dvosmjerno jednom tunelskom cijevi; A2 Zagreb-Macelj: između čvorova Zaprešić i Zabok u dužini od oko 3 km (od 15. +500 do 18. +080 km) vozi se dvosmjerno, istočnim kolnikom (do 17. studenog); A6 Rijeka-Zagreb: na vijaduktu Zečeve Drage (od 13. do 11. km) vozi se dvosmjerno, jednom stranom autoceste (do 6. studenog).

Pomorski promet

U subotu 21.10.2017. trajekti na linijama Split – Stari Grad i Split – Rogač isplovit će iz Splita u 21,30 umjesto u 20,30 sati.

Ostali trajekti i svi katamarani plove prema redu plovidbe.

Granični prijelazi

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Komentiraj