Na autocesti A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica od 232.+50 do 237. +200 km u smjeru Zagreba zatvoren je sporovozni trak. Vozit će se uz ograničenje brzine od 80 km/h, javlja jutros Hrvatski autoklub.

 

  • Na autocesti A7 između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru Krka vozi se usporeno, kroz zonu gradilišta (do ponedjeljka 27. lipnja do 07,00 sati), a zatvorena je dionica između čvorova Križišće i Šmrika u smjeru Rijeke.

 

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb zatvoren je dio čvora Sveta Helena: do 26.06.2016 do 12,00 sati bit će zatvoren izlazni krak čvora Sveta Helena iz Zagreba u smjeru Bjelovara, Svetog Ivana Zeline, Vrbovca i Svete Helene. Obilazak za Bjelovar i Vrbovec je sa čvora Kraljevečki Novaki županijskom cestom ŽC3034 za Dugo Selo, a obilazak za Sveti Ivan Zelinu i Svetu Helenu je sa čvora Popovec ili Komin na DC3; do 28. lipnja zatvoren je izlazni krak čvora Sveta Helena iz smjera Zagreba prema Svetoj Heleni i Svetom Ivanu Zelini.

Za sav promet zatvorene su ceste: DC1 u Krapini (obilazak za osobna vozila je gradskim ulicama, a za teretna autocestom A2 Zagreb-Macelj između čvorova Krapina i Đurmanec); D50 u Gospiću, dio Ulice 9. Gardijske brigade HV i Bilajske ulice. Obilazak je gradskim prometnicama – Jasikovačka ulica i Vukovarska ulica. (do 10.07); spoj državnih cesta DC219 Ulica Domovinskog rata i DC1 Vukovarska ulica (bivša Splitska ulica) u Sinju; županijska cesta ŽC5042 Kukci-Višnjan kroz Novu Vas. Obilazak je Kukci-Labinci-Višnjan; lokalna cesta LC50046 Poreč-Kosinožići-Nova Vas kroz naselje Nova Vas. Obilazak je preko Poreča.

Granični prijelazi

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Metković i Vinjani Donji.

Granični prijelaz Maljevac, zbog tehničkih problema, zatvoren je za građane trećih zemalja (uključujući i BiH državljane). Obilazak je preko graničnog prijelaza Ličko Petrovo Selo.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove redovito.

Komentiraj