HAK Pojačan promet na gradskim prometnicama

FaH

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a zastoji su povremeno mogući na dionicama cesta gdje traju radovi, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Zbog opasnosti od naleta na divljač, vozačis e opozivaju na oprezniju vožnju autocestom A1 između čvorova Bosiljevo i Ogulin (na 72.km). Zbog opasnosti od naleta na psa, opreznije treba voziti utocestom A3 Bregana-Lipovac između čvorova Popovača i Kutina (na 94.km).

Do 30. lipnja svakog radnog dana (osim nedjelje i praznika) od 08:00 do 16:00 sati zatvara se županijska cesta Ž3106 Klinča Sela (D1) – Kupinec- Pisarovina (D36). Obilazak za sva vozila (osim autobusa koji se propuštaju) je od DC1 Stara Karlovačka raskrižje za Rakov Potok – Horvati – Kupinečki Kraljevec-Kraljevečka cesta-Starjak (LC1037 – Bregana Pisarovinska-Velika Jamnička-Bratina (ŽC3106) – Kupinec i obrnuto.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Granični prijelazi

S obzirom na povremene, ciljane, granične kontrole i pojačan promet moguća su čekanja na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom, BiH i Mađarskom. HAK korisnike moli za strpljenje i razumijevanje.

Dana 27. lipnja od 09:00 do 13:00 sati zbog radova na mostu na Uni bit će prekinut promet na graničnom prijelazu Dvor.

Granični prijelaz Harmica (SLO) zatvoren je za teretna vozila teža od 7,5 t.

Komentiraj