HINA/ Tomislav PAVLEK

HAK Pojačan promet na gradskim cestama, na Lučkom kolona 1 kilometar

Promet je pojačan na gradskim prometnicama i obilaznicama. Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Lici, Dalmaciji, Gorskom kotaru i Istri, javlja u petak poslijepodne Hrvatski autoklub.

Za sav promet zatvorena je DC1 na dionici Klis-Dugopolje, zbog požara na vozilu.

Zbog gustog prometa na autocesti A1 pred naplatnim postajama Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko 1 km.

Na autocesti A7 GP Rupa-Diračje na čvoru Matulji (krak 3) u smjeru Opatije povremeni je zastoj, zbog pojačane gustoće prometa.

Do 17. studenog 2017.god. na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Zabok u dužini od oko 3 km (od 15. +500 do 18. +080 km) vozi se dvosmjerno, istočnim kolnikom.

Između Sesveta i Dugog Sela do 15. rujna do 20,00 sati zatvorena je zona raskrižja Dugoselske ulice i ulice Bedema ljubavi. Obilazak je: Dugoselska-Ive Politea-Željeznička-Bedema ljubavi, i obrnuto.

Pomorski promet

U prekidu je trajektna linija Vela Luka-Ubli.

Granični prijelazi

Zbog radova na izgradnji autoceste u Sloveniji između Ptuja i GP Gruškovje (Slovenija) moguća je vožnja u kolonama i kratkotrajni zastoji posebice za vrijeme pojačane gustoće prometa.

Granični prijelaz Harmica (SLO) zatvoren je za teretna vozila teža od 7,5 t.

Granični prijelazi za pogranični promet Imotica-Duži i Slano-Orahov između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine privremeno će se prekategorizirati u granične prijelaze za međunarodni promet putnika.

Komentiraj